Kisalföld logö

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -3°C | 7°C

Tolvajokat keresett a rendőrség

A besurranó és a trükkös tolvajokat igyekeztek kiszűrni a közlekedők közül a csornai rendőrök kedden.
Kedden délután nagyszabású rendőri akciót tartottak Csornán. A helyi kapitányság munkatársai lezárták a városba vezető utakat és ellenőrizték a forgalom résztvevőit.

Széles László alezredes, közrendvédelmi osztályvezető a Kisalföldnek elmondta: az akció során a besurranó tolvajokat és trükkös lopókat igyekeztek kiszűrni. Csornán és a környéken ugyanis eléggé elszaporodtak az olyan bűncselekmények, amelyeket főleg idős emberek sérelmére követnek el. Nemegyszer a hosszú évek alatt összekuporgatott pénzük bánja, hogy bizalmukba engedték férkőzni az ismeretleneket.
Széles alezredes szerint a keddi akciót újabbak követik az elkövetkező időben. Tervezik azt is, hogy nemcsak Csornát, hanem valamelyik környékbeli települést is zár alá helyezik egy időre.

A keddi akció alkalmával több mint száz járművet ellenőriztek a rendőrök, a kiszabott bírság meghaladta a százezer forintot, s több szabálysértési feljelentést tettek.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zsebeháza lépést tart az idővel

Zsebeházán csökken a lélekszám, jelenleg 154-en élnek a településen. A szükséges fejlesztésekről azonban az apadó lélekszám dacára sem mondanak le az infrastrukturális beruházásokat mára már maga mögött tudó kisközségben. Április elseje óta működik a falugondnoki szolgálat, amely óriási segítség elsősorban az idős embereknek, de a település minden korosztálya számára. Tovább olvasom