Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 4°C Még több cikk.

Több száz vásárló várta

Nagy volt a várakozás csütörtökön a csornai Tesco előtt. Már nyolc óra előtt több százan álltak a főbejáratnál és várták, hogy mielőbb körülnézhessenek.

Csütörtökön reggel nyolc órakor megnyílt a Tesco csornai áruháza. A vásárlók érdeklődését jelzi, hogy már a nyitás előtt hosszú sor kígyózott a bejárat előtt. Nyolc órára pedig megtelt autókkal a parkoló. Az elsők „tescós" pólót és egyéb ajándékokat kaptak. Balogh Zoltán, az új áruház igazgatója köszöntötte a vállalat 71. hipermarketjének vásárlóit. Megköszönte a csornaiak és a környékbeliek, illetve az áruház munkatársainak türelmét. Miután a piros-fehér-zöld szalagot az igazgató átvágta, bebocsátást nyertek a vevők is. Közel harmincezerféle, jórészt akciós áron kínált termékből válogathattak.

A helyiek várták már a nyitást. Hegedűs Bertalan például a Kisalföldnek elmondta: figyelemmel kísérte a Tesco-építkezéssel kapcsolatos híreket és örül neki, hogy végre megnyithatták. „Velem együtt biztosan sokan választják majd az áruházat a vásárláshoz" – mondta. Máté Ferenc szerint is jó hír, hogy ennyi idő után kinyit az áruház, ám ő hozzátette: a helyszínnel nem ért egyet. Úgy véli, egy sportpályát nem lett volna szabad feláldozni, más területen is építkezhettek volna. Nagy Péter úgy fogalmazott, hogy nagyon sok csornai és környékbeli várta már a megnyitást. „Sajnálom, hogy eddig húzódott az ügy, hiszen nem lett volna szabad ennyi akadályt gördíteni a kivitelezés elé."

Balogh Zoltán az első nap tapasztalatairól a Kisalföldnek megjegyezte: minden a várakozásoknak megfelelően alakult. A forgalom is. Látszott, hogy a csornaiak és a környékbeliek nagyon számítottak az áruházra és ez az első nap is beigazolódott.

A vásárlók már nyitás előtt az áruház előtt várakoztak, már reggel nyolckor megtelt az összes parkoló. A nagy érdeklődésre számítottak a beruházók.
A csornai Tesco építése három évig húzódott, hiszen a cég 2004-ben vásárolt területet a városban.

Cs. Kovács Attila

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az új csornai jegyző hosszú távra tervez

Április elsejétől dr. Döbrössy Adrienn látja el a jegyzői teendőket a csornai önkormányzatnál. A rábaközi város új jegyzője tősgyökeres győri, jelenleg is a megyeszékhelyen él, onnan jár naponta a munkahelyére. – Több szempontot figyelembe véve pályáztam a csornai állásra – mondta Csorna új jegyzője. Tovább olvasom