Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Több mint kétmilliós támogatás

Sobor - A negyedik alkalommal megrendezett polgármesterek bálján a sérült gyermekeknek felajánlott támogatás összege átlépte a kétmillió forintot.
Immár negyedik alkalommal rendezték meg a sobori Szent Hubertus Kastélyszállóban a polgármesterek bálját. A megye több településéről – többek közt Sopronból, a Dél-Rábaközből – érkezett településvezetők a sérült gyermekek javára ajánlották fel támogatásaikat, ám a nemes cél érdekében kisebb-nagyobb vállalkozások, bankok és cégek is megmozdultak. A rendezvény szervezője, Nemes László kijelentette, kettős célja van a bálnak, elsősorban a sérült gyermekek támogatása,
másodsorban a megye egységének előmozdítása.

– Először 2003-ban rendeztük meg a polgármesterek bálját, azóta egy kivételével minden évben összegyűltünk a megyei településvezetőkkel a jótékony cél érdekében – mondta a sobori polgármester. A négy alkalommal összegyűjtött támogatás összege erre az évre már meghaladta a kétmillió forintot, melyet a csornai Arany-iskolának, a fogyatékosok soproni otthonának és a győri Bárczi-intézménynek adnak évről évre, váltakozva. Idén Csornára kerül a pénz.

A szombati, hajnalig tartó mulatságon felléptek a helyi néptáncegyüttes tagjai, de nagy sikert aratott a Kisalföld által támogatott énekes kisfiú, Szabó Andris műsora is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A jogtulajdonos az önkormányzat

Kapuvár - Egyre több kapuvári vállalkozás kér engedélyt a város nevének használatára a cég… Tovább olvasom