Kisalföld logö

2017. 03. 31. péntek - Árpád 5°C | 18°C Még több cikk.

Több kerékpárt is lopott a csornai buszpályaudvarról - elfogták

Egy Schwinn Csepel Ambition típusú kerékpár még keresi a tulajdonosát, a rendőrség várja a jelentkezését. Fotó.
 

A rendelkezésre álló adatok alapján 2014. január 9-én 16 óra és 18 óra közötti időben a csornai buszpályaudvar kerékpártárolójából egy csornai lakos lezárt kerékpárját ismeretlen elkövető eltulajdonította.

A csornai rendőrök megállapították az elkövető személyazonosságát, aki kihallgatása során beismerte, hogy az elmúlt napokban több kerékpárt is lopott a csornai buszpályaudvarról.

Az eltulajdonított kerékpárokat a rendőrök lefoglalták, majd a tulajdonosoknak átadták.

A Csornai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást N. Béla, bágyogszováti lakossal szemben.

Felhívás!

Lefoglaltak egy Schwinn Csepel Ambition típusú, GSC0704630 alvázsszámú kerékpár, melynek tulajdonosa ezidáig nem ismert.

A nyomozás adatai alapján a kerékpárt, 2014. január 13-án 17 óra és 21 óra közötti időben a csornai buszpályaudvar kerékpártárolójából tulajdonította el az elkövető.A Csornai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a fotókon felismeri a kerékpárt, hívja a 06-96-263-271-es telefonszámot, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13).

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kis híján meghaltak a szén-monoxidtól Győrsövényházán

A mentők szén-monoxid-mérgezéssel szállítottak két embert Győrsövényházról a győri Petz Aladár… Tovább olvasom