Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Tisztújítás után Háncs örökös lett

A Kereszténydemokrata Néppárt alapszabályának megfelelően az önkormányzati választásokat követően a párt csornai csoportja is tisztújító taggyűlést tartott.
Az összejövetelen megállapították, hogy a négy évvel ezelőtti célkitűzésnek eleget tettek, miszerint a tagság fiatalítására törekednek.

Ennek szellemében alakult át az elnökség is. A csornai KDNP éléről huszonnégy év után leköszönt Háncs Károly. Az új elnök Kocsis Róbert lett, akinek munkáját Antal Krisztián titkárként és Horváth László gazdasági vezetőként segíti. Az elnökségbe választotta a tagság még Horváth Dánielt és Szabó Dávidot.

A közgyűlésen arról is határoztak, hogy Háncs Károlyt örökös tiszteletbeli elnöknek választják meg, ezzel fejezvén ki köszönetüket az elmúlt csaknem két és fél évtizedben végzett munkájáért.
Kocsis Róbert, a KDNP új csornai elnöke kifejtette: az elnökség célként tűzte ki a további szervezetépítést és fiatalítást, valamint szeretnék erősíteni a helyi egyházközségekkel és keresztény szervezetekkel is a kapcsolatot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

18+! Sokkoló krampusz jelmezt árultak, Csornán vették el tőlük - fotó

Az értékes maszk és a hozzá tartozó szerelés egy ausztriai autófeltörésből származik. Kapuvári… Tovább olvasom