Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Tisztújítás a csornai MSZP-ben

Papp József elmondta: természetesen megszavazta a Parlamentben a 2007. évi költségvetési törvényt.
„ Egyszerűen hazugság, hogy 630 millió forint hiányt hagytam hátra. A polgármesteri munkakör átadási jegyzőkönyvében, amit az új polgármester is aláírt, szerepel, hogy 256 ezer forint kifizetetlen számlával adtam át a hivatalt" – fogalmazott Papp József országgyűlési képviselő, volt csornai polgármester, akit most az MSZP Rábaközi Szervezete elnökké választott.

– Összejövetelünk a kongresszusi felkészülés jegyében zajlott – közölte Papp József. – Megvitattuk az alapszabály módosítástervezetét, hogy a párt nyitottabban, még demokratikusabban és hatékonyabban működjön. Megtárgyaltuk a kongresszusig tartó folyamat politikai feladatait is. A választás eredményeként az elnökség gyakorlatilag a korábbi összetételben működik tovább, csak az elnök személyében történt változás. Papp Imre az új helyzetben nem tudta vállalni az elnökséggel járó terheket, hiszen a vállalkozására kell koncentrálnia. Ezúton is szeretném megköszönni az eddigi munkáját.

Papp József elmondta: természetesen megszavazta a Parlamentben a 2007. évi költségvetési törvényt, noha december 18-án az MSZP-iroda előtt tüntetők ennek ellenkezőjére szólították fel.

– Ha az államnak nincs költségvetése, az önkormányzatoknak sem lenne – jelentette ki a képviselő. – Ezt még egy két hónapos alpolgármesternek is illene tudni. Az egész tüntetést a Fidesz szokásos balhépolitikája részének tekintem. De már ez is kezd kifulladni. A kórházhoz és az MSZP-irodához is csak néhány tucat embert tudtak odaráncigálni. De lehet, hogy csak háztűznézőbe jöttek, mert alig egy-két órával korábban döntött az önkormányzat, hogy kiebrudal bennünket az eddigi irodából, és a Fidesz költözik be. Ráadásul számolni sem tudnak! Egyszerűen hazugság, hogy 630 millió forint hiányt hagytam hátra. A polgármesteri munkakör átadási jegyzőkönyvében, amit az új polgármester is aláírt, szerepel, hogy 256 ezer forint kifizetetlen számlával adtam át a hivatalt. Nem tudom, mit csinálhattak azóta. Csak olyan gondokat hagytam magam után, amit ha hivatalban maradok, magam is meg tudtam volna oldani. Jobban tennék, ha elkezdenének dolgozni. Az embereknek főként advent és karácsony idején békére és nyugalomra van szükségük. Ezt, és siker ekben gazdag új évet kívánok mindenkinek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bolyai-matematikaverseny

A kapuvári Széchenyi István Általános Iskola már tizenhatodik alkalommal rendezte meg a Bolyai… Tovább olvasom