Kisalföld logö

2018. 08. 20. hétfő - István 18°C | 32°C Még több cikk.

Tévedésből záróvonal Csornán

Csornán lehetetlen a Park utca lakóinak a hazajutás.

Olvasói SMS

Csornán lehetetlen a Park utca lakóinak a hazajutás. Már az óvári körforgalom felől sem hajthatunk be az utcánkba. Vagy tévedésből van ott a záróvonal? Utcabeli


Olvasónk felvetésére Berzlánovichné Nagy Eszter, a csornai polgármesteri hivatal vagyongazdálkodási osztályának vezetője reagált. – A 86-os főút a Magyar Közút Nzrt. kezelésében van. A problémát jeleztük a cégnek és kiderült, technikai hiba történt. A napokban kijavítják és eltüntetik az indokolatlan záróvonalat, így a kanyarodás továbbra is szabályos lesz. A helyzetről a közútkezelő értesítette a rendőrkapitányságot is – fogalmazott az osztályvezető.

Olvasóink írták

 • 5. Csajsziland 2011. július 01. 16:09
  „Csornánál <moderálva> település nem nagyon van a Dunántúlon... Élhetetlen, lakhatatlan, járhatatlan. Trafival sarcoló rendőrökkel van tele, a vasúti átjárónál kritikán aluli a helyzet, az utak a 60 évvel ezelőtt balkáni állapotokat idézik. A temetőnél a körforgalom aszfaltját évente 10x kell javítani, a Bartók Béla úton esőzéskor a nyomvályúból a családi házak udvarára termelik a kamionok a vizet. A síneken áthaladva szétesik a kocsi, amikor 10-15 percre felnyitják végre. Sajnos, kénytelen vagyok naponta 2x átutazni rajta. Őszinte részvétem a lakosoknak.”
 • 4. Goldman 2011. június 28. 15:22
  „Felhívom a figyelmeteket a piactéren kihelyezett táblákra is.”
 • 3. nosigno 2011. június 28. 10:10
  „Én már meg sem lepődöm. :) Ez Csorna. :(”
 • 2. Moo 2011. június 27. 17:09
  „Már évek óta nincs felezővonal festve azon az úton! Hát tessék, most lett .... :-)”
 • 1. miracle 2011. június 27. 15:31
  „Addig is, aki a Park utcába hajt, több tíz-ezres büntetésre számíthat, mert a szabály az szabály. (Lásd még: minek a biciklire nappal lámpa, nem baj, hogy értelmetlen?).
  Aki szabályosan akar közlekedni, oldja meg az alvást rokonoknál vagy az ez alkalomból megnyitott városi sportcsarnokban.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Semmelweis-nap Kapuváron

A Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézet június 28-án, kedden délután fél kettőkor tartja… Tovább olvasom