Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 2°C Még több cikk.

Testületi ülést tartanak Csornán

Csütörtök délután öt óráról ülésezik a város képviselő-testülete a városháza nagytermében.

A testület tárgyal a házszám-megállapítás szabályairól, az épített és a természeti környezet értékeinek helyi védelméről, a napközi otthonos óvoda szakmai munkájáról. Meghatározzák az önkormányzati nevelési-oktatási intézmény engedélyezett csoportlétszámait és beszámolót hallgatnak meg a Pántlika néptáncegyüttes tevékenységéről, illetve a Timaffy László Alapfokú Művészeti Iskola szakmai munkájáról.

Szó lesz a Csornai Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola működéséről, a Hunyadi János Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium befejezett tanévének tapasztalatairól, a védőnői szolgálat tavalyi munkájáról. Napirenden szerepel a Csorna Vidéki Háziorvosi Ügyeleti Szolgálat támogatása, a Vilmos Park kft. közszolgáltatási szerződésének módosítása. Tárgyalnak a képviselők a megyei kormányhivatal javaslatairól: a Csorna Lakosságának Egészségéért Közalapítvány, valamint a Csornai Ösztöndíj Közalapítvány megszüntetéséről.

Megbeszéli a testület az „Ügyek házhoz vitele Csornán" címmel benyújtott képviselői javaslatot, felülvizsgálják az esély- egyenlőségi programot, döntenek önkormányzati utak önerős felújításáról és határoznak a közművelődési érdekeltségnövelő pályázat benyújtásáról.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fejlődne Bősárkány: 60 millió forintos tervek

Középületek felújítását és falubusz beszerzését tervezi a bősárkányi önkormányzat. Még a nyáron… Tovább olvasom