Kisalföld logö

2018. 09. 19. szerda - Vilhelmina 13°C | 27°C Még több cikk.

Testületi ülések napirendjéből

Kapuvár - A helyi önkormányzat képviselő-testülete május 25-én, hétfőn délután három órakor tartja rendes ülését. Első napirendjén több kapuvári alapítvány és önkormányzati cég tartja beszámolóját az előző évi tevékenységről.

Szó lesz a családsegítő szolgálat működéséről, egyes helyi adórendeletek módosításáról, valamint az önkormányzat által fenntartott oktatási-nevelési intézmények térítési díjairól. A képviselők döntenek a megyei szakképzési társulás alapító okiratáról, a helyi gimnázium osztálylétszámáról és többek közt a belterületi közutak felújításának pályázatáról.

Döntés születik az angiológiai rehabilitációs központ eszközbeszerzésére kiírandó közbeszerzési pályázatról.

Csorna - A város önkormányzatának képviselő-testülete is hétfőn délután három órától tartja rendes havi ülését. A napirendek közt beszámoló hangzik el a Florasca és a Rekultív kft.-k tevékenységéről, a képviselők döntenek a kórházi egészségház pénzügyi fedezetéről, valamint a kórházi igazgatói pályázatról.

Módosítják a helyi intézmények közbeszerzési tervét és javaslat hangzik el regionális pályázatok benyújtásáról.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alapkőletétel: XXI. századi lehetőség érbetegeknek Kapuváron

A kapuvári önkormányzat 750 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a helyi kórház angiológiai rehabilitációs központjának rekonstrukciós programjára. A kiemelt projekt alapkövét pénteken tették le, jövő júniusra ígérik befejezését. Tovább olvasom