Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Testületi döntések

Csorna - Hétfőn délután három órától ülésezik a képviselő-testület a városházán. Napirenden szerepel beszámoló a helyi adókról, adórendeletek felülvizsgálata, illetve a piactartásról szóló rendelet elfogadása.
Meghatározzák a hivatásos tűzoltóság állománya, valamint a polgármesteri hivatal jövő évi kiemelt céljait. Beszámol a kistérségi társulásban végzett munkájáról a polgármester, illetve a képviselők megismerik az önkormányzat részvételével működő társulások tevékenységét.

Napirenden lesz a Szociális Szolgáltató Központ 2007-es szakmai munkájának értékelése és az általános és művészeti iskola, óvoda minőségirányítási programjának jóváhagyása. Döntést hoznak a képviselők pályázat benyújtásáról és állást foglalnak a megyei önkormányzat által fenntartott gyermekvédelmi intézményrendszer átszervezésével kapcsolatban.

Olvasóink írták

  • 1. Goldman 2008. december 13. 22:25
    „Napirendként már azt is felvethetnék, hogy egy ember mennyi ideig lehessen képviselő. Jó lenne ha néhány begyöpösödött hagyna mást is érvényesülni, mert így (sem) halad a szekér előre. Véleményem szerint max 2 ciklus és egy ciklus után talán visszaülhetne, ha tudja bizonyítani azt, hogy még alkalmas a posztra. Másoknak is lehetnek jó ötleteik -nem mintha ezeknek lenne- és hagyni kellene érvényesülni őket. Elvégre a demokrácia így kellene, hogy működjön. Ezt szavazzák meg.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Liftet is beépítettek a községházán

Szil - Lift, Braille-írás és indukciós hurok segíti a községházán a sérültséggel élők ügyintézését.… Tovább olvasom