Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 25°C Még több cikk.

Tesco: Nincs mit mondanunk

A Tesco illetékesei egyelőre „vizsgálják” a csornai áruház építése körül kialakult helyzetet. Részletek itt.
A vételárról nem nyilatkoznak, mivel az szerintük nem publikus.

Amint azt korábban megírtuk, a megyei közigazgatási hivatal megsemmisítette a csornai Tesco áruház építési engedélyét. A határozatot az építkezés egyik szomszédjának fellebbezése nyomán hozta meg a hivatal. Az üggyel kapcsolatban elektronikus levélben kerestük meg a Tesco-Global rt. PR-osztályát, ahonnan kétmondatos, érdemi információt nem tartalmazó válasz érkezett. Szökendi Kozima PR-koordinátor leírta, hogy „egyelőre vizsgálják a kialakult helyzetet".

A Tescónál érdeklődtünk a volt Csukás-pálya vételáráról is. Kértük, reagáljanak arra a városban elterjedt hírre, miszerint az rt. 250 millió forintot fizetett az ingatlanért egy mosonmagyaróvári ingatlanközvetítőnek, noha a város mindössze kilencvenmillió forintot kapott a telekért.

A szűkszavú válasz pénteken délután érkezett Szökendi Kozimától: „Erre vonatkozóan nincs mit mondanunk, az üzleti tranzakciók nem publikusak." Ehhez hasonlóan nem tudtuk meg azt sem, hogy mikorra tervezik az üzlet megnyitását és hány helybeli alkalmazottnak tudnak munkát biztosítani.

Megpróbáltunk kapcsolatba lépni a telekvásárlást bonyolító mosonmagyaróvári Huninvest kft. ügyvezetőjével is, hogy a Tesco-adásvétel részleteiről érdeklődjünk, ám az ügyvezető visszautasította megkeresésünket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A lakók el is terítenék a murvát

Panaszkodnak a csornai Erzsébet királyné utca szervizútja mellett élők: nem tudják száraz lábbal elhagyni otthonaikat, házaik előtt állandóan sár van. Rossz a járda, a szervizút kijáróit pedig lezárták, végre rendet szeretnének. Nem akarnak ők aszfaltos úttestet, megelégednének a murvaborítással is. Sőt, azt is vállalják, hogy társadalmi munkában elterítik az anyagot. Tovább olvasom