Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 5°C | 14°C Még több cikk.

Teljes körű „ráncfelvarrás

A tervek szerint nyáron elkezdődik és az ősz végére be is fejeződik a csornai postaépület felújítása. A rekonstrukció nyomán lényegesen javulnak a szolgáltatás körülményei.
A lelakott postaépület: Végre idén megújulhat.
A Soproni Postaigazgatóság egyik jelentős beruházásaként átfogó rekonstrukció kezdődik a nyár folyamán a csornai postán. Miként dr. Horváth Sándor igazgató fogalmazott, teljes körű „ráncfelvarrás" történik, csak a főfalak maradnak a helyükön.
A nyílászárókat és a gépészeti berendezéseket kicserélik, és olyan belső funkcionális átalakítást hajtanak végre, melynek során mindent elvégeznek, ami ahhoz kell, hogy végre egy XXI. századi, valóban városi posta álljon a lakosság rendelkezésére.


Dr. Horváth Sándor elmondta, hogy amint befejeződik a közbeszerzési eljárás, nyomban elkezdődik a kivitelezés. Az igazgató azt szeretné, ha legkésőbb július elején hozzáláthatnának a munkához, amely az elképzelések szerint még ebben az esztendőben be is fejeződik. Erre reá-

lisan november végén van a legnagyobb esély, de nem elképzelhetetlen időpont október vége sem. Nyilván jogos elvárás, hogy egy felújítás után javuljon a szolgáltatás színvonala, jobbak legyenek a körülmények.
– A jelenlegi közönségtér messze nem olyan a csornai postán, mint amit az ember elképzel egy ilyen szolgáltatóintézményben – fűzte hozzá az igazgató. – Ezért mindenképpen komfortosabb kiszolgálási feltételeket kívánunk nyújtani.

Csorna már benne van az integrált postahálózati rendszerben, ebben lényeges változás nem lesz. Viszont szeretnénk egy, a mostani igényeknek megfelelő postaboltot létrehozni. Átalakítjuk a főpénztári részt, ott egy diszkrét előtér létrehozását tervezzük. Összességében azt mondhatom, hogy modernizálni fogunk, ugyanakkor jelentős szolgáltatási portfólióbővítést most nem tervezünk. Természetesen a munkahelyeket úgy alakítjuk ki, hogy azok ne akadályozzák az esetleges jövőbeni kínálatbővítést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Korábban mehetnek nyugdíjba

Kapuváron a Nemzeti Vidékfejlesztési Terv kapcsán a mezőgazdaság várható alakulását vázolták föl,… Tovább olvasom