Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Tavasszal folytatódik a Nyugdíjas Akadémia Csornán

Ünnepélyes „diplomaosztóval" zárult le a rábaközi Nyugdíjas Akadémia második sorozata Csornán. A kistérségi társulás rendezvényén hat előadást hallgathattak meg az érdeklődők.
A rábaközi Nyugdíjas Akadémia második sorozata végén azok kaptak oklevelet, akik a hatból legalább négy előadáson részt vettek. Százegyen így tettek, ám egy-egy ismeretterjesztő előadáson közel százötvenen jelentek meg.

A zárórendezvényen Sipos Bernadett, a kistérség felnőttképzési központjának vezetője köszöntötte a hallgatókat. Szalayné Galambosi Tímea, a Városi Művelődési Központ vezetője pedig bejelentette: a kistérségi társulás munkaszervezetének megszűntével intézménye veszi át az akadémia szervezését. A felnőttképzési központtal együttműködve tehát jövőre két sorozatot terveznek: egyet tavasszal és egyet ősszel. Ehhez számítanak a nyugdíjasok ötleteire.

A hallgatók oklevelét Szalayné Galambosi Tímea, a művelődési központ igazgatója adta át – képünkön – Élő Zoltánnak.
A hallgatók oklevelét Szalayné Galambosi Tímea, a művelődési központ igazgatója adta át – képünkön – Élő Zoltánnak.


A Nyugdíjas Akadémia médiapartnere a Kisalföld volt. Vida István, a rábaközi és a mosonmagyaróvári szerkesztőség vezetője arról beszélt, hogy az idősek lapunk legmegbízhatóbb olvasói, akikre mindig számíthatunk. Jó példa volt erre a közelmúltból a Vizet a Dunába! aláírásgyűjtő kampány, illetve a jelenleg is tartó Jóakarat hídja adománygyűjtés. Mindkettőhöz nagy odaadással kapcsolódtak a nyugdíjasok.

Az oklevelek kiosztása után a Kisalföld és a kistérségi társulás által felajánlott ajándékokat, könyveket sorsolták ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lemondott a Csornahő kft. ügyvezetője

Tovább olvasom