Kisalföld logö

2017. 05. 25. csütörtök - Orbán 11°C | 21°C Még több cikk.

Tagokat vár a polgárőr-egyesület

Nyílt napot tart ma este a csornai Rábaköz Polgárőr Egyesület. Az érdeklődőket este hét órakor várják a szervezet Szent István téri irodájában, a pártok házában.

A Rábaköz Polgárőr Egyesület nemrégiben tisztújító közgyűlést tartott. Amellett, hogy új vezetőséget választottak, „nyitásról" is döntöttek. Arra törekszik a szervezet, hogy minél szélesebb körben megismertessék munkájukat, működésüket. Új tagokat is várnak, akik ma a pártok házában, az egyesület fogadóóráján jelentkezhetnek.

A csornai polgárőrség 1999-ben alakult meg azzal a céllal, hogy a város közbiztonsága felett a Csornai Rendőrkapitánysággal együttműködve őrködjék. Lelkes fiatalok képezték a társaság magját. Az azóta eltelt időben az alapító tagok kiváltak, elkerültek a településről. Pótlásuk egyre nehezebb lett. Most az új elnökség arról döntött, hogy minden lehetőséget megragadnak a létszám bővítésére. Várják mindazokat, akik kedvet éreznek a munkához. A feladat önkéntes, általában hétvégente járőrszolgálattal jár. Az egyesület tagjai részt vesznek a különböző városi rendezvények biztosításában is. Legutóbb a negyvenéves városi jubileumi programokon közreműködtek.

A polgárőrség idén – hosszú idő után először – önkormányzati támogatást is kapott. Emellett számítanak az Országos Polgárőr Szövetség anyagi segítségére is. A csornai egyesület tagja a kónyi polgárőrség által koordinált térségi társulásnak is.

Sok segítséget, információt kapnak, melyeket munkájukban hasznosítanak. Aki tehát úgy érzi, hogy szívesen tenne Csorna közbiztonságáért, jelentkezzen az egyesület irodájában.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

HÍR-es a rábaközi perec

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon (OMÉK) Vidékfejlesztésért díjat kapott a… Tovább olvasom