Kisalföld logö

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Színes falunapok a Rábaközben

<Déli vadpörkölt az érkezőknek Hövej. A községháza udvarán szombaton tartják a település hagyományos falunapját. Délben vadpörkölttel fogadják az érkező vendégeket, majd háromnegyed egykor kulturális műsor következik.
Fellépnek a höveji óvodások, iskolások, a pápai Munkácsy Zenestúdió, a győri Harmonika együttes, táncbemutatót tart Szabó Zsanett. Lesz tombolasorsolás, az esti bálban az Atlas-duó húzza a talpalávalót. A gyerekek egész nap ingyen vehetik igénybe az ugráló légvárat és a csocsót, és élvezhetik Haszonits Dóra fazekas, korongozó bemutatóját.

Motorosrendőr-bemutató és autókiállítás
Babót. A községben szintén szombaton tartják a falunapot. Délelőtt tíz órakor zenés, lovas felvonulással nyitják meg a rendezvénysorozatot, amit az iskolások és óvodások műsora követ. Fél tizenkettőkor kezdődik a fogathajtás és a díjugratás, délután egy órakor pedig a Kisalföld futballcsapata méri össze tudását a helybeliekkel. Két órakor a dénesfai és a babóti hölgyek lépnek a focipályára, majd lesz aerobikbemutató, fellépnek a pápai mozgásstúdió tagjai, táncol Szabó Zsanett, és bemutatkozik Bunyós Pityu és csapata is. Este hat órától utcabállal zárul a babóti falunap. Napközben a programban szerepel még motorosrendőr-bemutató, autókiállítás, tombola, légvár és internetsátor is.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Idén egyetlen óvodásuk sincs

A fiatalokat nem sikerült letelepedésre bírni Potyondon, bár az önkormányzat támogatást is ígért… Tovább olvasom