Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 13°C | 20°C Még több cikk.

Szerdától hivatalosan város Beled

Beled - Kránitz László, beledi származású, ám Sopronban élő országgyűlési képviselő kedd délután a Dél-rábaközi településen tartott sajtótájékoztatóján bejelentette: július elsejétől Beled hivatalosan is megkapta a városi címet.

A képviselő hangsúlyozta, mint beledi elszármazott fontosnak tartja, hogy az országgyűlési képviselők – pártállástól függetlenül – mindenben támogassák szűkebb pátriájuk gazdasági, fejlesztési, kulturális elképzeléseit.

Kránitz László országgyűlési képviselő és Tompáné Balogh Mária polgármester már az új kisváros első fejlesztéseit tervezik.
Kránitz László országgyűlési képviselő és Tompáné Balogh Mária polgármester már az új kisváros első fejlesztéseit tervezik.


Tompáné Balogh Mária polgármester első sorban megköszönte mindazoknak a segítséget, akik bármilyen szinten is támogatták a település várossá válási elképzeléseit. Mint mondta, a pályázatot idén már másodszor adta be a helyi önkormányzat, az utóbbi hetek történéseinek fényében nem bízott a sikerben. – örülök a köztársasági elnök döntésének és kérem a helyiek további támogatását településünk fejlődésében – mondta a Kisalföld.hu-nak a friss kisváros polgármestere.

Olvasóink írták

 • 12. Gabesz01 2009. július 03. 22:04
  „Kispingvin.

  gyere el Beledre és ott fejtsd ki véleményedet légyszives(ha beledi vagy akkor is), aztán utána fröcskölhetsz ip cím mögül.”
 • 11. reális 2009. július 03. 08:47
  „Fiatal talán nem vagy egyedül , többen is vagyunk fiatalok , akiket hitük és szüleik a másik ember tiszteletére tanítottak és neveltek. Közlöm veled én az embereket, nem hovatartozásuk alapján ítélem meg.”
 • 10. fiatal 2009. július 03. 08:32
  „Nyilván a várossá válásnak anyagi előnyei vannak.Igaz,h sok pályázati lehetőségtől esik el így Beled, de annál is többet nyerhet, hiszen nem mindegy milyen minőségében próbálkozik.Ehhez csak sok sikert lehet kívánni, mert azért ráfér Beledre is a fejlődés.
  Azért reális Tőled még egyetlenegy fórumon nem olvastam pozitív dolgot.Ömlik belőled a szar...
  Max. a mostaniban, ahogy a képviselő mellett kiálltál...ez is sokmindent elárul...

  Szép napot mindenkinek!”
 • 9. reális 2009. július 02. 23:51
  „moderálva”
 • 8. Kispingvin 2009. július 02. 22:42
  „Akkor is csak egy mocskos falu marad!! pfffff”
 • 7. TakácsTamás 2009. július 02. 22:21
  „Ennek a .... Kránitznak ehhez mi köze? Örüljön, hogy még beengedik a szülőföldjére, és nem verték ki furkósbottal a faluból.”
 • 6. Lotta 2009. július 02. 22:18
  „Pacalpöri, hogyhogy ezt is. Még mit?”
 • 5. pancser 2009. július 02. 20:32
  „A városi címnek van-e haszna, vagy csak hiúsági kérdés? Halkan kérdezem a falusi turizmus ezek szerint hamvába holt? Itt van például a szomszéd Répcelak, az is város, gyorsan felszereltek egy közlekedési lámpát, egy kicsit mosolyogtató. Jánossomorja sem változott semmit, sőt a gyerekek, bemegyek a faluba jelszóval távoznak otthonról. Egyébként a dolog nem zavar, miattam lehet minden település város mint Amerikában. A dolgok lényege nem ezen múlik! Azért gratulálok, legyen jobb nekik!”
 • 4. opelzafira 2009. július 01. 20:32
  „ugyan már! Mitől város?????????????????Semmit nem fejlődött elöre!”
 • 3. Parasztbasztato 2009. július 01. 20:17
  „És ezentúl a kocsmánál lemossák a bicikliket...”
 • 2. pacalpöri 2009. július 01. 07:13
  „Mária: GRATULA!Ezt is megcsináltad!!!”
 • 1. BenjaminFein 2009. június 30. 20:36
  „Remélem ez a kicsit belöki a környék gazdaságát, infrastruktúráját ugyanis jelenleg az általam szeretett Dél-Rábaköz jelenleg olyan szinten van mint ha Kelet-Fehéroroszországban lenne..
  Se munka, se jövő..
  és ezen sürgősen változtatni kell.
  Beruházás, gazdaságfejlesztés, innováció”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bogyoszlón él a rábaközi ˝öreg néne˝

Bogyoszló - Őzek mellé szegődött pótmamának Gyűrű Jánosné. Három évtized alatt tizenöt állatot… Tovább olvasom