Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Szent Gellért-díjat kapott két csornai pedagógus

Csorna - Országos elismerésben részesült a csornai II. Rákóczi Ferenc Katolikus Közoktatási Központ két pedagógusa: Csizmazia Lászlóné óvónő és Egedyné Fülöp Gyöngyi tanító, igazgatóhelyettes. A Szent Gellért-díjat vehették át, melyet a Katolikus Pedagógiai Továbbképzési Intézet alapított.
A katolikus oktatás-nevelés mellett elkötelezett, munkájukban kiválót nyújtókat tüntetik ki a Szent Gellért-díjjal. A győri egyházmegyében idén a két csornai pedagógust találták erre érdemesnek.

Csizmazia Lászlóné
Csizmazia Lászlóné


Csizmazia Lászlóné Ibolya a katolikus iskola megalakítása óta az intézmény dolgozója. Előbb mint hitoktató tevékenykedett, majd az óvoda elindításától óvónőként dolgozik. Aktívan részt vesz a KÉSZ-mozgalomban, a Vöröskeresztben, a máltaiaknál, a Reménysugár Egyesületben.

Egedyné Fülöp Gyöngyi
Egedyné Fülöp Gyöngyi


Egedyné Fülöp Gyöngyi szintén az indulás óta munkatársa a katolikus iskolának, tanítóként és igazgatóhelyettesként dolgozik. Azon túl, hogy szakmai munkája kimagasló, hitélete és vallásgyakorlása is példaértékű.

Olvasóink írták

  • 2. anusi 2008. október 03. 07:08
    „egyetértek George-val!az ő hozzászólása is bizonyítja,hogy nem attól leszünk jó emberek,ha éjjel nappal templomba járunk és áldozunk,(hisz az pont a bűnök felmentésére szolgál)hanem úgy élünk,hogy másoknak rosszat nem teszünk,és nem ártunk!ha csak ezt betartaná sok ember,már tisztább lenne a világ és ehhez nem kell példaértékű vallásgyakorlás!példaértékű emberi magatartás viszont igen!!”
  • 1. George 2008. szeptember 30. 22:07
    „Egedyné Fülöp Gyöngyi: na ezt megint nem értem. Mi a fenét tett ezért azon túl, hogy állandóan azt lesi, melyik kollágája mit hogyan csinál és ki hiányzik a vasárnapi miséről. Mert kritizálni és elvárni azt biztos tud, de pozitívan hozzáállni dolgokhoz azt nemigen.
    Inkább fordulna az ájtatosság helyett a tükörbe és kérdezné meg magát, hogy egy katolikus iskolában milyen gátlástalan és megalázó módszereket vetnek be az igazgatónővel a munkatársak megalázása érdekében és kizsákmányolásában. A szülők is felébredhettek már, mert azt várták, hogy megújúl a vezetőség szeptembertől.
    Ráférne az iskolára.....remélem jövőre egy elsősük sem lesz”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A működési hiány már nem sokáig csökkenthető

Kapuvár - A kapuvári képviselő-testület tegnapi ülésének első napirendjében tárgyalta a város idei… Tovább olvasom