Kisalföld logö

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 16°C | 26°C Még több cikk.

Százezer forintért akarta eladni

A rendőrség gyanúja szerint Pest megyébe csalt, majd Érden 100 ezer forintért eladott egy győri nőt egy szili férfi.
Az feltételezett elkövető ellen lakhelyelhagyási tilalom mellett folyik eljárás, addig Szilban várja sorsát.

Érdi albérletet ígért egy negyvenkét éves szili férfi győri hölgyismerősének, ám – a rendőrség szerint – ezzel ellentétben eladta a Pest megyei városban. Az alkalmi „szálláskereső" a hívó szóra érkező huszonöt éves fiatalasszonyt ezelőtt még szexuális szolgáltatásra is kényszerítette, miközben késsel fenyegette. Később százezer forintért „értékesítette" a nőt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság információi szerint a szili férfi még idén februárban hívta Érdre a sértettet, ahol a város határában kényszerítette szexuális szolgáltatásra. Másnap az egyik helyi kávézóban zajlott az adásvétel, az „új tulajdonos", miután a kialkudott vételárat kifizette, Budaörsön és környékén fenyegetéssel vette rá a szerencsétlen asszonyt a prostitúcióra.

Mivel a feltételezett elkövetők holléte ismeretlen volt, a Pest megyei rendőrség november 18-án elfogatóparancsot adott ki a „kereskedők" ellen. Ennek eredményeként a napokban a Csornai Rendőrkapitányság munkatársai egy rutinellenőrzés során igazoltatták a szili férfit, majd miután kiderült, hogy elfogatóparancs van érvényben ellene, őrizetbe vették. Kihallgatása után a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását is, ám a bíróság első fokon csupán lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el számára.

A huszonkilenc éves érdi üzlettárs, a feltételezett vevő jelenleg is ismeretlen helyen tartózkodik, ezért ellene továbbra is él az elfogatóparancs. Az ügyben emberkereskedelem, szemérem elleni erőszak és személyes szabadság megsértése miatt folyik büntetőeljárás.
A Kisalföld információi szerint a negyvenkét éves szili férfi a lakhelyelhagyási tilalom értelmében most is a rábaközi faluban tartózkodik. Megtudtuk: az önkormányzatnál a napokban jelentkezett be szili lakosként, az ügyintézést igencsak sürgetve.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ne az ellen- vagy rokonszenvek döntsenek!

Papp József csornai polgármester, a kistérségi társulás elnöke nyilatkozatban reagált a… Tovább olvasom