Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Százan a Bástya-kupán

A kapuvári Bástya-kupára csaknem száz nevezés érkezett. A verseny a felnőttek megmérettetésén túl már évek óta az utánpótlás nevelését és a fiatalok versenyeztetését is segíti.
Az óvodások között Balogh Attila bizonyult a legjobbnak, megelőzve Vaskovits Márkot és Horváth Márkot. Az ifjúsági leányok között Tóth Alexandra végzett az élen Balogh Anett és Hadrik Kitti előtt. A fiúk versenyében Légrádi Dávid szerezte meg az első helyet Finszter Máté és Szalay Ádám előtt, ebben a kategóriában a legjobb kapuvári versenyző Kurcsics Máté lett.

A felnőttek versenyét Ézsöl Miklós (Győr Egyetem SE) nyerte, megelőzve a lövői Sárdy Pétert, a harmadik helyen Vertetics Attila (Győri Elektromos) végzett. A felnőttek csapatversenyében a Győri Elektromos vitte el a pálmát, a lövői és a Győri Egyetem SE előtt. A legjobb női versenyző kitüntető címet teljesítményével a mosonmagyaróvári Varga Zsófia érdemelte ki, a legfiatalabb játékos a soproni Kovács István volt, legidősebbként a győri Varga Nándor ült asztalhoz, a legjobb kapuvári játékosnak Nagy István bizonyult.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adottak a várossá válás feltételei

A két világháború között Beled volt a Dél-Rábaköz kereskedelmi központja. A hetvenes években újra… Tovább olvasom