Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Szabó Andris hangja mindenkit rabul ejt

˝Andris legújabb CD-jén érezhető, hogy az egykori kisfiú kamaszodik. Nagyon jó hangulatú anyagot készített˝ – jegyezte meg a bodonhelyi Varga Imréné.

A közelmúltban jelent meg Szabó Andris harmadik CD-je. Olvasóink gyorsan megszerették e legújabb, dupla: dalos, mesés albumot. A tizenegy dalt és nyolc mesét bemutató válogatás minden korosztály tetszését elnyerte. Varga Imréné bodonhelyi nagymama például unokájával együtt hallgatta a slágereket. Ahogy az első kettő, az új is nagyon tetszett nekik.

– Andriskának valamennyi CD-jét megvettük és most sem csalódtunk benne. Az új dalok nagyon jó hangulatúak, érződik rajtuk, ahogy Andris is elhagyja a gyerekkort, kamaszodik – mondta Varga Imréné. – Tízéves az unokám, ő is élvezettel hallgatta. Az sem mellékes persze, hogy jó célt szolgál a CD bevétele.

A szilsárkányi önkormányzat is rendelt Szabó Andris legújabb hanghordozójából. Zöld Péter polgármester úgy fogalmazott, a falubeliek szinte magukénak is érzik a fiút.

Varga Imréné Andris mindhárom CD-jét megvásárolta.
Varga Imréné Andris mindhárom CD-jét megvásárolta.

– Andris karrierje akkor kezdődött, amikor a szilsárkányi iskola tanulója volt – mondta a polgármester. – Örülök neki, hogy ő sem felejtette el a nálunk töltött éveket és gyakran emlegeti az azóta sajnos megszüntetett intézményt. Ez is jelzi, hogy mennyire kötődik falunkhoz és éppen ezért is természetes, hogy az önkormányzat az elsők között vásárolta meg a CD-t. Az idősek napján a község legidősebb lakóit ajándékoztuk meg vele. Mondhatom, hogy nagy örömet szereztünk számukra, hiszen Andris dalai valamennyi korosztályt megérintik. Büszkén és féltő szeretettel figyeljük ezután is, hogy alakul egykori diákunk sorsa.

A farádi Brányi Hajnalka azért vásárolta meg Andris albumát, mert személyesen is ismeri a fiút és családját.

Szabó Andris III. dupla lemeze az ingyenesen hívható telefonszámon megrendelhető: 06-80/504-504.
– A szomszéd faluból származom, régóta ismerem a családot. Nagyon örültem, amikor Andrist felfedezték a zenei világban. Mindegyik dalát nagyon szeretem és a meséit is szívesen hallgattam végig. Nem tudok választani legszebbet, mindegyik egyformán megindított. És bizony könnyeket is csalt a szemembe. Sok sikert kívánok neki a jövőben is, remélem, megvalósulnak álmai – jegyezte meg a farádi édesanya.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bővült a társulás

Egyelőre sem munkahelyet, sem nagyobb kereskedelmi forgalmat nem generált az enesei elkerülő… Tovább olvasom