Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -2°C | 2°C Még több cikk.

Sószoba ovisoknak, iskolásoknak

Délelőttönként az óvodások, délutánonként az alsó tagozatosok vehetik igénybe a csornai új sószobát.
A csornai Margit Kórház segítségével az allergiára hajlamos gyerekek betegségének megelőzésére sószobát alakítottak ki a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Közoktatási Központ óvodájában.

Dr. Krizmanich Mária igazgató főorvos a rögtönzött átadási ünnepségen elmondta, hogy a Kórház 1999 óta az irányított betegellátási modell keretében együttműködik a lakossággal, valamint az iskolákkal, óvodákkal. Az elmúlt években több prevenciós programot is szerveztek. Legfőbb cél az, hogy a gyerekek időben megismerkedjenek a betegségek megelőzésének fontosságával.

Fehér Lászlóné, a katolikus közoktatási központ igazgatója azt a levelet olvasta fel, amit dr. Pápai Lajos megyés püspök küldött dr. Krizmanich Mária igazgató főorvosnak, köszönetét fejezve ki a segítségért.
Pintérné Ónodi Zita, az óvoda vezetője arról beszélt, hogy délelőttönként az óvodások, délutánonként az alsó tagozatosok használják a sószobát, ahol hetente legalább két alkalommal húsz-huszonöt percet töltenek énekléssel, meséléssel, verseléssel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Igényes termékkel a nyugati piacra

Az elmúlt évi visszaesés után lassan magához tér a kapuvári Ruhaipari Rt. Az elnök-vezérigazgató szerint egyre több hosszú távú szerződést kötnek. – Úgy néz ki, a piaci helyzetünk stabilizálódik – mondta Bujtás Vince, a kapuvári Ruhaipari Rt. elnök-vezérigazgatója. A cégvezető öröme nem véletlen, hiszen a tavalyi évük nem egészen az elképzeléseik szerint sikerült. Tovább olvasom