Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Sikerrel a folytatásért

Az MSZP csornai jelöltjei a lehető legjobb eredményt szeretnék elérni az önkormányzati választáson. Ezzel biztosítanák, hogy amit az elmúlt négy évben megkezdtek, azt folytatni tudják.
– Számunkra megnyugtató, hogy Gyurcsány Ferenc eltökélt

a munka folytatásában, s az MSZP frakciója határozottan kitart a reformok és a miniszterelnök személye mellett. Ez megteremti a politikai alapját a további munkánknak. Azt gondoljuk, hogy nem tüntetésekkel, hanem munkával lehet az országot előbbre vinni és nekünk erre Csornán megvan a programunk – jelentette ki a tegnapi tájékoztatón Papp József, a szocialista párt csornai polgármesterjelöltje. Választási programjuk legfontosabb elemei közül kiemelte az elkerülőút megépítése után a városközpont forgalmi rendjének átalakítását, a termálfejlesztést, a Széchenyi-iskola felújítását.

Papp Imre, az MSZP rábaközi szervezetének elnöke szerint az a céljuk, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el a választáson és ezzel biztosítsák, hogy amit az elmúlt négy évben megkezdtek, azt folytatni tudják.

– Természetesen a választáskor személyekre szavazunk, de igazából a város következő négy évéről döntünk. Tehát Csorna négyéves jövője a tét – jelentette ki az elnök. Úgy vélte, azt a személyt kell megválasztani, aki a ciklus fejlődéséhez tapasztalatával és kapcsolatrendszerével a legtöbbet tudja hozzátenni. Azért dolgoznak, hogy polgármesterjelöltjük és képviselőjelöltjeik újra elnyerjék a választók bizalmát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Vilmos parkot választották

A fürdő mellett hotel építését is tervezi a Vilmos parkban az a német cég, amely korábban a… Tovább olvasom