Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Sikeres volt a kiállítás

A szervezők szerint sikeres volt az idei Rábaközi Kiállítás és Vásár, ahol több újdonság várta a látogatókat. Az viszont egyelőre bizonytalan, hogy jövőre lesz-e ilyen rendezvény, vagy netán egyéves szünetet kell tartani.
Horváth Árpád irodavezető
Csornán pénteken délután nyílt és vasárnap este zárt a VI. Rábaközi Kiállítás és Vásár. A tapasztalatok összegzésére Horváth Árpádot, a kereskedelmi és iparkamara rábaközi irodavezetőjét kértük.

– Hasonlóan a korábbiakhoz, az idei Rábaközi Kiállítás és Vásár is nagyon jó hangulatban telt, több mint hatvan kiállítóval, köztük olyan ismert cégekkel, mint a Tondach Magyarország Rt., a Diadal Ruhaipari Rt., és rengeteg látogatóval – mondta Horváth Árpád. – Számos újdonsággal találkozhattak az érdeklődők, és a bemutatott műsorok is jól illeszkedtek a programba.

A kiállítók hatvan százaléka visszatérő partner volt. Újdonságként említhetem többek között a nagy kivetítőt, amelyen a kiállítás területén zajló műsorokat lehetett megtekinteni és lehetőség volt reklámok bemutatására is. Az eltelt két és fél nap alatt közel tízezren tekintették meg a rendezvényt. Mindent egybevetve köszönet illeti a kiállítókat és mindazokat, akik közreműködtek a szervezésben.

Megkérdeztük az irodavezetőtől, hogy mi várható jövőre, hisz Papp József polgármester a megnyitón bejelentette, hogy várhatóan megkezdődik a Hunyadi-gimnázium felújítása és emiatt előfordulhat, hogy a kiállítást és vásárt nem lehet a szokott időben és helyen megrendezni.
Horváth Árpád szerint ez egyeztetés kérdése. Úgy vélte, attól, hogy a gimnáziumot felújítják, a vásárt más helyszínen meg lehetne rendezni. De az is megtörténhet, hogy egy évet kihagynak. Minderről azonban az önkormányzattal közösen döntenek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fesztivál bográcspartival

Csornaiak sokasága vett részt a hétvégi EU-csatlakozási fesztiválon. A helyiekkel együtt ünnepelt… Tovább olvasom