Kisalföld logö

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 9°C | 18°C Még több cikk.

Sérült fiatalok Reménysugara

Adományokat és segítőket vár a csornai Reménysugár Egyesület. A sérült fiatalokat támogató szervezet új honlappal jelentkezett.


Több változás is történt a közelmúltban a csornai Reménysugár Egyesületnél. Egyvalami azonban állandó: segítik a sérült fiatalokat és azon vannak, hogy megszépítsék hétköznapjaikat.
Megújult például az egyesületi honlap és címe is változott. Az érdeklődők ezentúl a www.remenysugaregyesulet.

eoldal.hu címen olvashatnak a szervezetet érintő ügyekről, eseményekről. A lapon tették közzé az előző évek pénzügyi és szakmai beszámolóit, a kirándulásaikon, klubfoglalkozásaikon készült fényképeket.

Az egyesületi életről Papp Imréné titkár elmondta: továbbra is céljuk, hogy legalább havi rendszerességgel megtartsák klubdélutánjaikat, megemlékezzenek a nemzeti és vallási ünnepekről, önálló műsorokkal lépjenek az érdeklődő nyilvánosság elé.

– Köszönetet mondunk mindazoknak, akik az elmúlt években adójuk egy százalékával vagy bármilyen módon támogatták munkánkat. Az anyagi és erkölcsi segítség a jövőben is szervezetünk életének nélkülözhetetlen feltétele – tette hozzá.

Segítség. Ha valaki úgy érzi, hogy támogatni tudja törekvéseiket, a 11737069-20027784-es bankszámlára fizetheti be vagy utalhatja adományát. Várják azoknak a fiataloknak az érdeklődését, akik kedvet kaptak az egyesületen belüli munkához. Segítőként részt vehetnek a foglalkozásokon, rendezvényeken, kirándulásokon.hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az állam fizette ki a húsgyár tartozását

A szili sertésértékesítő szövetkezet már megkapta azt a pénzt, mellyel a Veszprém megyei cég… Tovább olvasom