Kisalföld logö

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -3°C | 8°C

Segítenék a kis cégeket Csornán

Csorna - Öt százalékkal emelkedik az ivóvíz díja januártól. Így döntött a város képviselőtestülete tegnapi ülésén. Kiválasztotta a plénum a település közterületeit rendben tartó vállalkozókat, és arról is határoztak, hogy melyik cég takarítja majd a havat.
Kiderült: a Toldi utca első szakaszának felújítása után lehetőség lesz a piactér átszervezésére. A változások áprilistól lépnek életbe. A helyi adóügyekkel foglalkozó napirendnél szóba került: az ön kormányzatnak negyvenmillió forintos kintlévősége van. A polgármesteri hivatal munkatársai intézkednek a behajtásról. A jövőben azt is megvizsgálják: miként lehetne segíteni a helyi kis- és középvállalkozókat.

Olvasóink írták

 • 4. sziszifusz 2008. december 17. 11:27
  „Rendkívül visszafogott korrekt tudósítás- akárha a bölcsek társaságának lett volt üléséről szólna.”
 • 3. Goldman 2008. december 16. 10:59
  „ezenkívűl: "melyik cég takarítja majd a havat." nem a havat szokták takarítani....legfeljebb eltakarítani, elsöpörni, ellapátolni
  Csak a vízdíj emelkedik vagy a csatornadíj is? És mitől függ, hogy mennyivel emelkedik a vízdíj? Megszabta Földanyó, hogy januártól ennyivel drágábban adja? Vagy még nincs elég pénzük a vízműves főnököknek....ez a világ egyik legtutibb biznisze.Nélkülözhetetlen a mindennapi életben és ezt mindenki tudja.
  A piac átszervezése már időszerű, mert abszolúte nem oda való....”
 • 2. Goldman 2008. december 16. 08:47
  „Arról miért nem szól a fáma, hogy kik nyertek? Nekünk is jogunk van tudni.....a közterületet (fűnyírás és egyebek) gondolom ugyanaz aki idáig.....a hóeltakarítást gondolom ugyanaz aki idáig...., de azért leírhatta volna a cikkíró. Az utak és járdák takarítását gondolom még mindig közmunkások. Igazítson ki valaki ha tévednék ezekben a dolgokban.
  A jövőben igen, szükség van a vállalkozók támogatására. Főleg az emberek agyában kellene változást kieszközölni, mert mégis csak nonszensz, hogy pesti fotós jön gyerekeket fotózni miközben a helyi vállalkozónak alig van munkája és még sorolhatnám...részesüljenek előnyben a helyiek valamilyen formában azokkal szemben akik nem ide fizetik be az adók több fajtáját.”
 • 1. zsiros 2008. december 15. 19:26
  „Na kiváncsi leszek jövőre ki NEM tartja rendbe a város azon részét ami engem érint???!!!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kapuvár: Drágul a víz, emelkedik a lakbér

Kapuvár - Nem lesz fizetős januártól a Belső utca, megemelte a vízdíjat és az önkormányzati lakások… Tovább olvasom