Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Rossz körülmények között is helytálltak

Szombaton délelőtt rendezték meg Bogyoszlón az önkéntes, létesítményi és gyermek tűzoltók idei versenyét.

A hétvégén az időjárás nem fogadta kegyeibe a csornai körzet önkéntes tűzoltóit, akik szinte rendkívüli körülmények között adtak számot felkészültségükről.

Szombaton délelőtt rendezték meg Bogyoszlón az önkéntes, létesítményi és gyermek tűzoltók idei első fokozatú versenyét.
Rácz Imre alezredes, a Csornai Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság parancsnoka értékelésként elmondta, hogy a versenyzők a mostoha időjárás ellenére is jól teljesítettek.

Eredmények: a gyermek fiú kategóriában Bősárkány, a gyermek leányoknál a csornai Széchenyi-iskola, az ifjúsági fiúknál Bősárkány, a leányoknál szintén Bősárkány, a felnőtt férfiak kategóriájában is Bősárkány, a nőknél pedig Szil csapata végzett az élen. A legeredményesebb egyesület ebben az évben a bősárkányi lett.
A létesítményi tűzoltók kategóriájában a versenyen való részvételért a szanyi Interfa kft. csapata kapott serleget. Mindemellett különdíjak átadására is sor került.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A harmincöt éves város

Csorna idén ünnepli várossá avatásának harmincötödik évfordulóját. Ennek kapcsán legutóbb (Kisalföld, 2006. 04. 04.) Pájer Imre történésszel a várossá váláshoz vezető utat tekintettük át. Ez alkalommal a városi tanács első és egyetlen vb-titkárával, dr. Papp Lászlóval – aki ma már nyugdíjas – a várossá avatás időszakáról beszélgettünk és szót váltottunk napjaink gondjairól is. Tovább olvasom