Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Rendőröket próbált lefizetni a sofőr

Csorna - Sikertelenül próbálta megvesztegetni a csornai rendőröket egy autós a minap. A felajánlott ötezrest ugyanis visszautasították a járőrök. A 85-ös főúton, Csorna belterületén szabálytalanul előzött egy járművezető a napokban.
A rendőrök igazoltatták és számon kérték rajta vétségét. Az ellenőrzés során az autós vezetői engedélyt nem tudott bemutatni, ezért közölték vele, hogy szabálysértési feljelentést tesznek ellene. Erre a férfi visszakérte forgalmi engedélyét is, mondván, tovább keresi a jogsit.

Miután ismét a rendőrök kezébe nyomta a kocsi papírját, abban már egy ötezerforintos is lapult. Kommentárként közölte: ha így intézik el a dolgot, mindenki jobban jár.

A csornai rendőrök azonban nem akartak ily módon jól járni és megtették a szükséges lépéseket. A Csornai Rendőrkapitányság vesztegetés kísérlete miatt büntetőfeljelentést tett a győri nyomozó ügyészségen. A papírpénzt lefoglalták, ami ezentúl bizonyítékként szerepel az ügyben.

Olvasóink írták

  • 1. H.Andrea 2008. január 16. 19:59
    „Ezek a rendőrök dícséretet érdemelnek! Ha az ilyen esetek kapnának nagyobb nyilvánosságot, talán javulna a rendőrség megítélése.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Miről tárgyalnak az új esztendőben a képviselők?

Kapuvár - A kapuvári képviselő-testület elfogadta ez évi munkatervét. Folytatódik a vállalkozások bemutatkozása. Kapuvár képviselő-testületének legutóbbi ülésén fogadták el a plénum ez évi munkatervét, mely tartalmazza a testületi ülések időpontját és várható napirendi pontjait. Tovább olvasom