Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 17°C | 23°C Még több cikk.

Régóta húzódó gondot oldottak meg

A csornai önkormányzat megrendelésére a közelmúltban rendbe tették a város postahivatalának környékét.
A minap fejezték be Csornán a Liszt Ferenc utca burkolatának felújítását a posta épületének környezetében. Évek óta fennálló „adósságát" rendezte az önkormányzat a beruházással, hiszen a területen áldatlan állapotok uralkodtak.

Még az előző képviselő-testület döntött a posta melletti útszakasz felújításáról, tudtuk meg a polgármesteri hivatal vagyonkezelési és -hasznosítási osztályán. A területre valóban ráfért a rekonstrukció, hiszen a posta környékén nem lehetett biztonsággal parkolni, ráadásul esős időben száraz lábbal nem lehetett megközelíteni a hivatalt.

Az önkormányzat közbeszerzési eljárással választotta ki a kivitelezőt. A munkálatokra közel tízmillió forintot fordítottak a város költségvetéséből. Tizennégy parkolóhelyet is kialakítottak, illetve a csapadékvíz-elvezetését is megoldották. Gondot okozott az elmúlt években, hogy a Liszt Ferenc utca és az Erzsébet királyné utca kereszteződésénél megállt az esővíz. A mostani felújításkor erre is odafigyeltek és megszüntették a problémát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összefogással az ünnep rendjéért

A rábaközi rendőrök a polgárőrség és a határőrség segítségét is felhasználva sűrített szolgálattal… Tovább olvasom