Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Reggel a Mikulás viszi ki a Kisalföldet

Csütörtök reggel a Mikulás hordja ki Osliban a Kisalföldet. Az ünnep alkalmából Borsodi Józsefet köszöntötte lapunk és az osli Mikulás. Az idős férfi negyvennégy éve előfizetője az újságnak.
Lapunk osli terjesztőjének személyében immár negyedik éve a Mikulás hordja ki a Kisalföldet Osliban. Ahogy megtudtuk, e szép hagyomány már beivódott a rábaközi település ünnepeibe, hiszen a gyermekek már reggel hét órakor a kapuban állva várják az újsághordó Mikulást, akitől nemcsak az aznapi lapot, hanem a puttonyból némi ajándékot is kapnak.

A hatvannyolc éves Józsi bácsit és családját az osli Mikulás is köszöntötte.
A hatvannyolc éves Józsi bácsit és családját az osli Mikulás is köszöntötte.


Az ünnep alkalmából a Mikulás és a Kisalföld képviselője köszöntötte Borsodi Józsefet és családját. Az idős férfi negyvennégy éve hűséges előfizetője lapunknak, mint mondta, neki a Kisalfölddel kezdődik a nap. Nemcsak a napja kezdődik az újsággal, de a házassága is, Józsi bácsi büszkén mesélte, aznap, amikor előfizettek, meg is esküdtek a feleségével.

– Először a sportoldalakat, majd a regionális oldalakat olvasom el, aztán térek rá a hazai és világpolitikai cikkekre – mondta a hatvannyolc éves férfi. Nyugdíjasként leginkább az otthoni munkában segít feleségének, aki reggelente az asztalra teszi eléje az aznapi újságot.

Unokái, a 11 éves Jocó, a 15 éves Klaudia, a 13 éves Roxána és a tizenkilenc éves Melitta szinte nap mint nap kiveszik a részüket a családi ház körüli munkákból.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Postagalamb-kiállítás Szilban

A megyénkben működő Szigetköz–Lövér Postagalamb Tagszövetség postagalamb-kiállítást rendez a… Tovább olvasom