Kisalföld logö

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 16°C | 26°C Még több cikk.

Rábaszentandrási lakásán árulta a drogot a 25 éves fiatal - fotók

A nyomozók akkor kopogtattak, amikor négyen éppen drogoztak. Egy társuk a faluban speeddel a zsebében sétált.
A csornai rendőrök február 12-én 18 órakor rábaszentandrási lakásán elfogták azt a 25 éves férfit, akit kábítószer kereskedelemmel gyanúsítanak. A nyomozók a férfit és a társaságában lévő négy fiatalembert kábítószer fogyasztáson érték tetten.

Ötödik társukat az utcán igazoltatták, kabátjában alufóliába csomagolt fehér port találtak. A férfi beismerte, a nála lévő szer speed, azt a rábaszentandrási házban vásárolta.

Rábaszentandrási lakásán árulta a drogot a 25 éves fiatal


A házkutatáskor közel negyven gramm növényi törmeléket és kábítószergyanús port, dohányörlőt, mérleget és több száz darab zárható nylontasakot foglaltak le az intézkedők. A házban tartózkodók ruházatából kábítószergyanús növényi származék, fehér por – állításuk szerint marihuána és speed – került elő. A 18-25 éves fiatalokkal szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott, a rendőrök mintavételre előállították őket. Gyanúsítotti kihallgatásukon elismerték, rendszeresen fogyasztanak kábítószert, a speedet és a marihuánát a rábaszentandrási házban, a 25 éves férfitól kiporciózva vásárolták.

A Csornai Rendőrkapitányság Gy. Ferenc 25 éves rábaszentandrási lakost kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

A Győri Járásbíróság 2015. február 13-án a gyanúsított előzetes letartóztatását rendelte el. Az öt szanyi fiatalember ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Második helyezett lett

Tovább olvasom