Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Rábaközi vásár nyolcvan kiállítóval

Mintegy nyolcvan kiállító részvételével, tegnap nyitotta meg kapuit a csornai Rábaközi Kiállítás és Vásár.
Papp József polgármester megnyitójával tegnap délután vette kezdetét a háromnapos Rábaközi Kiállítás és Vásár. Ahogy azt a város első embere megjegyezte, soha ennyi kiállító nem volt még a hetedszer megrendezett, kereskedelmi és ipari seregszemlén. Mintegy nyolcvan kiállító szolgáltatásait és termékeit tekinthetik meg az érdeklődők. Papp József beszédében kiemelte, évről évre újdonsággal lepik meg a csornaiakat, idén a vásár helyszíne változott.

A Hunyadi-gimnázium átalakítása miatt esett a választás a Széchenyi István Általános Iskolára, melynek igazgatója a szervezésért és a rendezésért a vásár díját vehette át Csorna polgármesterétől. Az önkormányzat díját a rábaközi perec készítője, Csepregi Istvánné kapta, míg a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány különdíját a már többször kitüntetett Ulmus Díszfaiskola.

Az Ipartestület Polgár Ferencné népi iparművészt tüntette ki, az Országgyűlés Gazdasági Bizottsága részéről pedig a város egyik legnagyobb termelőegysége, a Tondach Rt. képviselője vehette át az elismerést. A barbacsi Kiss és Társa Kft. munkáját és kiállítását a kereskedelmi és iparkamara találta díjazásra méltónak. Ezzel kapcsolatban a régió kamarai elnöke, Varga Miklós kijelentette: nem a kamarának vannak tagjai, hanem a vállalkozóknak van kamarájuk. A Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés elismerését Szakács Imre elnöktől vehette át a hanságligeti Hipp Kft. vezetője. A programok a II. Csornai Bográcspartival folytatódtak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötletgenerátor a kistérségi fejlesztésekért

A Csornai Többcélú Kistérségi Társulás tavalyi megalakulásakor ötvenmillió forint állami támogatást kapott. Ebből egy új informatikai rendszert (EFOG) vettek. Ennek lényege, hogy összegyűjtik és fel is dolgozzák a kistérségben élők fejlesztési elképzeléseit, javaslatait. A rendszer változást hoz az eddigi pályázati gyakorlathoz képest. Tovább olvasom