Kisalföld logö

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő -1°C | 7°C Még több cikk.

Rábaközi falunapok

Acsalag. Szombaton a hét órai zenés ébresztőt követően nyolc órakor ünnepi szentmise kezdődik, azután fogathajtó-bemutató, „Hanyi-kupa” pénzdíjas kispályás labdarúgó-mérkőzések, lövészverseny, játszóház a gyerekeknek kínál kellemes szórakozást.
Délben bográcsparti, délután egytől agyagozás, korongozás, virágkötészet, a Rábaköz néptáncegyüttes műsora, képkiállítás helyi és vendég amatőr festők alkotásaiból, kutyabemutató és Trabant ügyességi bemutató követi egymást. Este hatkor táncshow kezdődik, amit „Táncolnék a boldogságtól" címmel a Győri Nemzeti Színház művészeinek műsora követ. Nyolckor az Unique együttes lép fel, utána utcabál hajnalig a Gremi együttessel, közben kilenckor tűzijáték teszi látványossá a falunapot.

Fehértó. Szombaton falunapot tartanak Fehértón is. Kilenc órakor főzőverseny indul, tízkor szentmise a katolikus templomban és a Szent Család-szobor avatása lesz. A községházán gobelinkiállítás és szépségsarok várja az érdeklődőket. A gyerekeket játszóház várja, majd délután háromtól a Jégmadár Fogadónál az ingyenes óriáscsúszdát élvezhetik. Ezenkívül palacsintát is kínálnak a kicsiknek.

Délután egykor a sztárvendég a Sramli Kings, fél hattól a bogyoszlói dzsesszbalettcsoport, azután a magyarkeresztúri néptánccsoport műsora következik. Ezt dalcsokor fehértói előadóktól, majd a sobori néptáncosok fellépése követi. Este fél kilenckor sztárvendég a Dupla Kávé, végül falunapi Treff-bál hajnalig, közben tűzijáték.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszépül az enesei Tschurl-kúria

Huszonnégymillió már rendelkezésre áll ahhoz a közel huszonnyolcmillió forintos beruházáshoz,… Tovább olvasom