Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 5°C Még több cikk.

Rábaközi falunapok

Július 14-én falunapot tartanak Acsalag, Sopronnémeti és Edve községekben. Az érdeklődőket többek között főzőverseny, sétakocsikázás, szabadtéri bál illetve tűzijáték várja.
Acsalag
Színes programok várják az érdeklődőket a július 14-i, szombati falunapon, amit a sportpályán, a kultúrház környékén – rossz idő esetén a kultúrházban –, valamint a helyi vendéglátóegységekben rendeznek. Többek között játszóház, kép-, gobelin- és vadásztrófea-kiállítás kínál hasznos időtöltést. Aztán lesz főzőverseny, sétakocsikázás, együttesek bemutatója, ismeretterjesztő előadás, futballmeccs és gulyásparti. Este hétkor Nádas György humorista műsora következik, a falunap záróprogramja az este nyolc órakor kezdődő utcabál.

Sopronnémeti
A település futballpályáján július 14-én, szombaton rendezik a kistelepülések régiós találkozójával egybekötött falunapot. A rendezvényt délelőtt tíz órakor nyitják meg, utána különböző szórakoztató programok követik egymást az esti szabadtéri bállal és a tűzzsonglőr fellépésével bezárólag. A falunapon huszonhat főzőcsapat is „rajthoz" áll, a „végtermékek" a helyszínen elfogyaszthatók.

Edve
Falunapot tartanak a községben július 14-én, szombaton. A megnyitó délután egy órakor lesz, utána ebédre várják a vendégeket. A délután két órakor kezdődő kulturális műsorban fellép a pápai Munkácsy Stúdió, a beledi mazsorettcsoport, Tihanyi Tóth Csaba és Bognár Rita, a sobori néptáncegyüttes. Fél héttől sportrendezvényeket tartanak a sportpályán. A falunap bállal és tűzijátékkal zárul.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kevesebb intézmény, hivatalnok

Csorna - Csornán a képviselő-testület döntése nyomán jelentősen átalakul az intézményhálózat. A közoktatás átszervezése mellett azért döntött a fenntartó, mert az ellátandó feladatok normatív állami támogatása az idei évtől drasztikusan csökkent, az önkormányzatnak saját forrásból egyre többet kell a fenntartásukra fordítani. Tovább olvasom