Kisalföld logö

2016. 12. 02. péntek - Melinda, Vivien 0°C | 6°C

Rábaköz bemutatkozik Pécsett

Péntektől vasárnapig rendezik meg Pécsett a Teret a Vidéknek Fesztivált. A rendezvényen szakmai, kulturális és családi programok várják az érdeklődőket.

Pénteken a megyeháza dísztermében nemzetközi és hazai szakmai közönség műhelykonferencián osztja meg egymással a jó példákat, a bevált vidékfejlesztési gyakorlatokat. Közben a Kossuth téren faházak és standok várják vendégeiket, a Hungarikum falu mellett az ökopiac, a Mesterségek tere, a Borvidékek utcája, az Ételek-ízek utcája helyszíneken – egész hétvégén. Délután énekesek, táncegyüttesek, asszonykórus lép fel, este nyolc órától Rúzsa Magdi szórakoztatja a nagyérdeműt koncertjével.

Szombaton hagyományőrzők, erdélyi és magyarországi tánccsoportok ropják ugyanezeken a deszkákon, a vasárnapi ˝családi˝ napon pedig színházi előadások és gyermektánccsoportok várják az érdeklődőket.

A Rábaköz képviseletében a Rábaközi Betérő standdal, a Hany Aranya mézekkel, valamint a Rábaközi Vidékfejlesztési Egyesület bemutatkozó anyagaival vesz részt az eseményen. A Rábaközi Betérő Hany Istók-pecsenyével és más finomságokkal várja az érdeklődőket. A Rábaköz településeiről Pécsre tanulni járó fiatalokat meglepetéssel várják!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Teherkocsi gyűrt maga alá egy autót Kapuvár és Beled között-fotók

Csütörtök reggel, pár perccel 7 óra után súlyos közlekedési baleset történt a Kapuvár és Beled… Tovább olvasom