Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Rábacsécsényi falunap: kiállítás, zene, sport, adomány

A program péntek este hét órakor kezdődik a Solymos Szilveszter Kultúrotthonban.

Osztályfőnök és tanítványai mottóval kiállítást nyitnak meg. Martonossy Péter költeményeit, versesköteteit, Máté Erika dekorációs munkáit, Novák László pedig fotóit mutatja be.

Szombaton a sportpályán várják a vendégeket. Délelőtt fél tíztől játszóház lesz gyerekeknek, fél tizenkettőkor szabadtéri szentmisét tartanak. Délben Greznár Zoltán muzsikál az ebédhez, délután egy órakor focimeccsek kezdődnek, majd íjászbemutató. Napközben ingyenes vérnyomás- és vércukormérésre is lehetőség nyílik. Délután négy órakor kezdődik a kulturális műsor. Fellépnek a rábapatonai Bolero táncosai,
a Felsőpatony–Csécsénypatony Margaréta énekkara, műsort adnak a helyi óvodások és az iskolások citerazenekara. Este hét órakor a csornai Pántlika néptáncegyüttes lép színpadra, fél nyolckor köszöntik az újszülötteket. Nyolc órakor Papp Rita és Bodnár Attila koncertezik. Este bál zárja a falunapot.

A szervezők kérik a falunap vendégeit, hogy járuljanak hozzá a készülő Adatok és emlékek Rábacsécsény történetéből című könyv kiadásához. Pénzadományokat várnak a szervezők a polgármesteri hivatalban augusztus 31-ig, a támogatók nevét a kiadványban feltüntetik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Élő sáska `üldögélt´ a narancsokon egy csornai áruházban? - fotó

"Csütörtökön délelőtt egy csornai áruházban készítettem ezt a képet: élő, igazi sáska pihent a… Tovább olvasom