Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

Prohászka Imre emlékverseny Csornán - fotók

A kétnapos megmérettetésen, melyen a megye négy kirendeltségéből egy-egy csapat vett részt, négy versenyszámban mérhették össze felkészültségüket a tűzoltók.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság június 17-én és 18-án rendezte meg a megyei hivatásos tűzoltók 2015. évi tűzoltósport versenyét Csornán.

A kétnapos megmérettetésen, melyen a megye négy kirendeltségéből egy-egy csapat vett részt, négy versenyszámban mérhették össze felkészültségüket a tűzoltók. A verseny első napján a horoglétra és 100 m-es akadálypálya versenyszámokból a második napi versenyen a 4 x 100 m-es tűzoltó váltófutáson, valamint a kismotorfecskendő szerelésből bizonyíthatták felkészültségüket a csapatok.

Prohászka Imre emlékverseny Csornán


 A második napi látványos versenyszámokat a versenynek helyszínt adó Csorna város polgármestere és meghívott vendégeink is megtekintették, valamint mindkét napon a helyi televízió is nyomon követte az eseményeket. A versenyen Csorna város polgármestere, Dr. Bónáné Dr. Németh Katalin örömmel üdvözölte a verseny résztvevőit, s elmondta, hogy e rangos és hasznos verseny megrendezéséhez szívesen adott a város helyet, s szívesen támogatják a helyi és az egész megyét védő tűzoltókat.

A megnyitón Sallai Péter tűzoltó ezredes köszöntötte a vendégeket és az induló csapatokat, sportszerű és balesetmentes versenyzést kívánva. Az izgalmakban bővelkedő versenyszámokban a csapatok tagjai lelkesen egymást biztatva küzdöttek az első helyekért.

A mostani tűzoltósport versenyen a legfelkészültebb s egyben legeredményesebb csapatnak immár harmadik éve a győri hivatásos tűzoltó-parancsnokság csapata bizonyult, így a vándorkupa végleg visszakerült a már eddig is őrzött serlegeik közé.

Az eredmények ide kattintva érhetők el >>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az M85-ös délről kerülné a Kapuvárt

Kapuvárt délről kerülheti el az épülő M85-ös főút. A város vezetői két nyomvonalról tájékozódtak, várhatóan e hónap végén zsűrizik a terveket. Tovább olvasom