Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Polgármester a képviselőjelölt

A megye 5. számú választókörzetének MDF-színekben induló országgyűlési képviselőjelöltje szerint nem lenne szerencsés, ha csak két párt jutna be.
Mesterházy József, Enese polgármestere lesz a megye 5. számú választókörzetének MDF-es országgyűlési képviselőjelöltje, aki tegnap délelőtt sajtótájékoztatón mutatkozott be Csornán.

Szabó Miklós, az MDF megyei elnöke bejelentette: pártja a megye mind a hét választókörzetében indít önálló jelöltet. Mint fogalmazott, Mesterházy József polgármesterként már bizonyított és méltó arra, hogy az 5. számú választókörzetet képviselje az új Országgyűlésben.

Mesterházy József szerint nem lenne szerencsés, ha csupán két párt jutna be a parlamentbe, mivel a magyar társadalom ennél jóval tagoltabb.
Elmondta: az országban vannak olyan stratégiai célok, amelyek elérése érdekében együtt kell működniük a pártoknak. Kijelentette: a sárdobálástól távol tartják magukat.

Mesterházy – ha bejut a parlamentbe – szeretné elérni, hogy a civil szervezetek minden eddiginél több pénzt kapjanak, ám ehhez egyszerűsíteni kellene a pályázati rendszert. Egyik fő feladatának tekintené választókörzetében a munkahelyteremtést. Nem kevésbé fontos, hogy négysávos legyen a 85-ös főút, ugyanakkor elengedhetetlen a falvak közti alsóbb rendű utak fejlesztése, hiszen ez is növelheti a kistelepülések megtartóerejét.

Mesterházy József tíz évig pedagógusként dolgozott, ezért ismeri az oktatás helyzetét, s mivel nyolcadik éve polgármester, az önkormányzatiság területén is otthonosan mozog.
A képviselőjelölt kifejtette: az MDF konkrét kérdésekre konkrét válaszokat akar adni. Olyan ígéretet nem tesznek, amiről az első pillanatban is tudni lehet, hogy megvalósíthatatlan.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hiba vagy szabálysértés?

A sok csapadék nem kis fejtörést okoz a Pannon-Víz rt. csornai üzemmérnöksége dolgozóinak. A korábbi, naponta átlagosan 1300 köbméter mennyiséggel szemben 3600 köbméter szennyvíz kerül Csornán a vákuumos csatornarendszerbe. Azért, hogy a szolgáltatás fenntartható legyen, szippantós gépkocsikkal is szállítani kell a szennyvizet. Tovább olvasom