Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 4°C Még több cikk.

Papp József a közös polgármesterjelölt

Csornán Papp József, a jelenlegi városvezető lesz az MSZP és az SZDSZ közös polgármesterjelöltje.
Csornán csütörtöki sajtótájékoztatóján Papp Imre, a szocialisták rábaközi szervezetének elnöke a majdani polgármester és képviselő-testület legfontosabb feladatai között említette a 85-ös és 86-os főutak várost elkerülő szakaszának megépítése utáni időszak tennivalóit. Úgy vélte, az elkerülőútnak fontos szerepe lesz a város életében, például megváltozik a forgalmi rend, az ipari parkban pedig nagyobb lehetőségek nyílhatnak.

A Margit Kórház jövőjéről kifejtette: teljes az egyetértés a két párt között, miszerint mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a város egészségügyi ellátása minél magasabb színvonalú legyen. A Kisalföld azon kérdésére, hogy az egészségügyi ellátás színvonalának emelését a Margit Kórházon belül képzelik-e el, Papp Imre határozott igennel válaszolt. Mindemellett támogatják a termálfejlesztést a Virágtermál Kft. keretein belül.

A szocialista politikus szólt arról is, hogy egyelőre az SZDSZ-t tekintik partnerüknek, más szervezetekkel való együttműködésről a választási eredmények ismeretében döntenek.

Abdai Imre, az SZDSZ helyi vezetője szerint olyan személyeket kerestek és találtak, akik képesek a képviselői feladatok ellátására. A választókörzetek több mint felében közös jelöltet állítanak.
Papp József polgármesterjelöltként elmondta: eddig is élvezte az SZDSZ támogatását, de most jogilag is közös polgármesterjelölt. Ezt Csorna fejlesztése szempontjából rendkívül előnyösnek tartja, hisz szerinte az együttműködéssel már bizonyítottak.

A következő időszakra azokat a tapasztalatokat és kapcsolatrendszert ajánlja Csornának, amit az eddigi munkájával megszerzett. Fontosnak tartja, hogy a reformok során a város a nyertes oldalra kerüljön, ne legyen a változások vesztese. Kulcskérdésnek nevezte a Margit Kórház további működését, s hogy a mintegy évi ezermilliárd forintos EU-s támogatásból a lehető legtöbb forráshoz jusson hozzá a város.

A kormányoldal képviselőjelöltjei

1-es körzet: Kovácsné Varga Ildikó MSZP–SZDSZ közös jelölt,

2-es körzet: Horváth János Zoltánné MSZP, Kalocsa László SZDSZ,

3-as körzet: Abdai Imre SZDSZ, MSZP-s támogatással,

4-es körzet: dr. Karczag Margit SZDSZ–MSZP közös jelölt,

5-ös körzet: Pődörné Böröczki Bea MSZP, Dombi Lajos SZDSZ,

6-os körzet: Galumba Lajos MSZP–SZDSZ közös jelölt,

7-es körzet: Balogh János MSZP–SZDSZ közös jelölt,

8-as körzet: Farkas Lajos MSZP–SZDSZ közös jelölt,

9-es körzet: Élő Mihály MSZP–SZDSZ közös jelölt,

10-es körzet: Papp Imre MSZP, SZDSZ-támogatással.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A civilek polgármesterjelöltje

Az idei év elején megalakult Kapuvárért Egyesület kulturális programok szervezése után közszereplést… Tovább olvasom