Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Pályázni tanít a kamara

A megyei kereskedelmi és iparkamara rábaközi képviselete Csornán és Kapuváron segíti a régió fejlesztését.
„ A kamarai törvény megváltozása nehéz helyzetbe hozta a kamaránkat, de az új helyzet egyben nagyobb kihívást is jelentett. Öt éve még irodáikat az ügyfelek döntő többsége a vállalkozói igazolványokkal kapcsolatos ügyintézés miatt kereste fel, ám ma már a szolgáltatásokon van a hangsúly" – tudtuk meg Horváth Árpád irodavezetőtől, aki munkájukat bemutatva elmondta: a személyes kapcsolatok jól szolgálják a vállalkozások segítését, a szakmai tanácsadást. A helyi szervezetekkel, önkormányzatokkal együttműködve rendszeresen szerveznek előadásokat, tájékoztatókat, fórumokat a vállalkozókat érintő kérdésekben.

A régióból 400 kamarai tagjuk van. Ez a megyei taglétszám egyötöde, tagdíjbevételük a megyei 15,4 százaléka. Az idei évtől tagjaik a Kamarai Vásárlói Klub keretében kedvezményes vásárlásokat, üzleteket bonyolíthatnak, amihez rendelkezésre bocsátották a tagkártyát is.
Hasznos információkat kaphatnak a vállalkozók a hetente megjelenő Üzleti 7 és havilapjuk, a Kisalföldi Gazdaság oldalain. Frissen megjelent ingyenes kamarai kiadványaik – Gyakorlati tudnivalók az Európai Unióról, Adótanácsadó 2003, Könnyűipari ágazatok Magyarországon és az EU-ban, Építőipar az EU-ban és Magyarországon – fontos iránytűi, kalauzai lehetnek a rábaközi cégeknek, hiszen a közeli jövő meghatározó feladata lesz megtanulni sikeresen pályázni – hangsúlyozta Horváth Árpád.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bizottság vizsgálja a távhőrendszert

A kapuvári önkormányzat és a RAS-Hő kft. szolgáltatási szerződése három év múlva lejár. A felek… Tovább olvasom