Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Pályázatokra várnak a nagycsaládosok

Kapuvár - A helyi nagycsaládos egyesület 19 éve működik a város és a környező községek nagycsaládosait összefogva. A szűkös anyagi lehetőségek az egyesület működését is behatárolják.
Idén kirándulást szerveztek Göbösmajorba, ahol kézműves-foglalkozást tartottak. Részt vettek Sólyom László köztársasági elnök és felesége fogadásán Sopronban, ahol a nagycsaládosok helyzetéről beszélgettek. Egyesületük két tagja is elismerő oklevelet vehetett át anyaszervezetük, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) elnökségétől.

2007-ben ünnepli fennállásának 20. évfordulóját a NOE. Október végén a kapuváriak is megemlékeznek az évfordulóról, s változatos programmál várják tagjaikat.

„Az elmúlt évben több pályázatot is készítettünk, változó sikerrel. A városi önkormányzattól nyertünk az évfordulós rendezvényünkre, de a megyei önkormányzathoz benyújtott pályázatunk nem járt sikerrel. Az NCA (Nemzeti Civil Alap) pályázat, mely a működésünk szempontjából nagyon fontos lenne, még elbírálás alatt van. Ennek eredményétől nagymértékben függnek év végi programjaink, de a hagyományos karácsonyi ünnepségünket mindenképpen meg szeretnénk tartani" – hangsúlyozta Gaál Györgyné elnök.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hanyszél Derby és Rábaközi Vágta

Farád - A második Hanyszél Derby fogathajtó versenyre készül a farádi Rábaközi Lovas Klub. A lovasok… Tovább olvasom