Kisalföld logö

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 9°C | 18°C Még több cikk.

˝Pályázat, pályázat és harmadszor is pályázat˝

Egy fiatal vállalkozó, Szalai Csaba váltotta Tóth Kálmánt a vitnyédi polgármesteri székben. Az új faluvezető elismeri elődei eredményeit, ám változásokat is szeretne a településen.

– Elődeim munkája nélkül a faluban nem lenne látható a fejlődés, ennek szellemében kezdem meg a munkát a községházán – jegyezte meg Szalai Csaba. Kiemelte azonban: a változásra márpedig szükség van Vitnyéden.

Az új faluvezető negyvenéves, nős és négy gyermek büszke apja. A fiatal vállalkozó számára a helyi politika sem ismeretlen, hiszen az előző ciklusban a képviselő-testületet erősítette.

Szalai Csaba polgármester: ˝Az önkormányzatnak nyitnia kell – nem csak képletesen – a vitnyédiek felé.˝
Szalai Csaba polgármester: ˝Az önkormányzatnak nyitnia kell – nem csak képletesen – a vitnyédiek felé.˝

– A helyiek bizalma ad alapot azokra a változtatásokra, melyeket a legrövidebb időn belül megkezdünk Vitnyéden – mondta a polgármester. Elsőként a „nyitott hivatal – nyitott önkormányzat" elvet szeretné megvalósítani, majd ahogy fogalmazott, a lakosságból közösséget építeni.
– Pályázat, pályázat és harmadszor is pályázat – utalt a faluvezető a következő évek fejlesztési forrásainak megszerzésére.

– Szó van az Ady utcai iskola idősotthonná történő átalakításáról, a régi iskola környezetének fejlesztéséről és nem hagyható el a belvíz-helyzet javítása sem – jelentette ki Szalai Csaba.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előzetesben a férfi, aki kirabolt egy kerékpárost Csorna és Farád között

A gyanú szerint a 42 éves farádi lakos falubeli társát rabolta ki a kerékpárúton, ököllel arcon is… Tovább olvasom