Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Otthonában fogták el az elítéltet

Szárföld - A kapuvári rendőrök a hét végén otthonában fogtak el egy huszonöt éves szárföldi fiatalembert, akinek jogerős bírósági ítélet alapján kábítószer terjesztése miatt már két hónapja börtönbe kellett volna vonulnia.
A Kapuvári Rendőrkapitányságtól kapott információk szerint az eset szálai még 2005-re nyúlnak vissza, mikor is a helyi rendőrök egy babóti társaság tagjait kábítószer-fogyasztáson érték. A nyomozás során fény derült a fogyasztók és a terjesztők kilétére. Később a két terjesztőt letöltendő szabadságvesztésre ítélte a megyei bíróság. Egyikük időben meg is kezdte büntetését, a másik azonban megpróbálta elkerülni a rá váró börtönt.

– Nem hagytuk annyiban az ügyet, mindenképpen érvényt akartunk szerezni az ítéletnek, ezért a nyomozást tovább folytattuk az elítélt felkutatására – mondta Varga Krisztián százados. A kapuvári bűnügyesek osztályvezetője szerint a több mint két hónapos, nyilvános és fedett adatgyűjtés végül eredményre vezetett.

Az elmúlt hét végén olyan információ birtokába jutottak, hogy az addigra már körözött fiatalember otthonában, Szárföldön bujkál.

– Tizenkét kollégámmal körbezártuk az Árpád utca egyik családi házát – számolt be az eseményekről a százados. Csengetésükre először egy kislány nyitott ajtót, aki szerint a házban csak egyedül tartózkodott. A rendőrök türelme azonban eredményt hozott, kiderült, a keresett férfi otthon rejtőzködik. A házba belépő rendőröket már kinyújtott kézzel várta, melyen azonnal kattant is a bilincs.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Restaurátor plébános a Rába partján

Rábaszentmihály - Szobrokat restaurál, kegytárgyakat újít fel a fiatal rábaszentmihályi plébános.… Tovább olvasom