Kisalföld logö

2018. 09. 19. szerda - Vilhelmina 13°C | 27°C Még több cikk.

Ösztöndíj a csornai fiatalok helyben tartásáért

A csornai Ösztöndíj Közalapítvány idén négy diák felsőfokú tanulmányait támogatja.

A cél, hogy a diploma megszerzése után a fiatalok helyben dolgozzanak. A hallgatóknak különböző feltételeknek kell megfelelniük. Az egyik a 3,5 feletti tanulmányi átlag, valamint vállalniuk kell, hogy Csornán legalább annyi időre vállalnak munkát képzettségüknek megfelelően, ahány hónapig ösztöndíjat kapnak. A díjazottak tíz hónapon keresztül fejenként 3500 forintot kapnak az alapítványtól. Nagy Barbara Veszprémben, a Pannon Egyetem német nyelv, irodalom és kultúra mesterképzésén tanul.

A díjazottak Turi György polgármesterrel és Némethné Fülöp Teréziával, az alapítvány elnökével. A képről hiányzik Nagy Barbara.
A díjazottak Turi György polgármesterrel és Némethné Fülöp Teréziával, az alapítvány elnökével. A képről hiányzik Nagy Barbara.

Nagy Brigitta a budapesti Gazdasági Főiskola zalaegerszegi intézete pénzügyi és számviteli karának hallgatója gazdálkodás és menedzsment szakon. Tüske Gábor a győri Széchenyi István Egyetem műszaki tudományi karán gépészmérnöknek készül. Visy Petra (Csorna) a Pázmány Péter Katolikus Egyetem pszichológia szakos hallgatója.

Olvasóink írták

  • 2. Dávid1908 2010. október 12. 15:19
    „10 hónapon keresztül 3500Ft, és vállalják, hogy Csornán fognak dolgozni. Gondolom, kamatostól kell visszafizetniük majd...
    hm.”
  • 1. miro132 2010. október 12. 13:57
    „Csornán nincsenek munkahleyek. Nem értem ezt az egész ösztöndíjasdit de lehet hogy az Én készülekemmel van baj”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adományok a vörösiszap- katasztrófa károsultjainak

A Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat, a kapuvári polgárőrök, valamint egy helyi szállítási… Tovább olvasom