Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Összefogás a könyvtárakért Összefogás

a könyvtárakért

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete, az Informatikai és Könyvtári Szövetség szervezésében az „Összefogás a könyvtárakért” országos programsorozat keretében Kapuváron is tartalmas programok várják az érdeklődőket.
Németh Sándor könyvtárvezető tájékoztatása szerint a jövő héten a kapuvári bibliotékában Pölöskei Sándor nyugalmazott iskolaigazgató mutatja be a „Piros-fehér mezes fiúk" című helytörténeti kiadványát, mely a kapuvári labdarúgás történetét dolgozza fel.

Nagy László, a Fertő–Hanság Nemzeti Park munkatársa tart előadást a természet- és környezetvédelem új lehetőségeiről, a különböző EU-s pályázati lehetőségekről és a turizmus fejlesztéséről. Az általános iskolások részére könyvtárhasználati vetélkedőt szerveznek, a hét programját az óvodások és a kisiskolá- sok játszóházi programja zárja, melyen termésbábokat készíthetnek az érdeklődő lurkók.

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete, az Informatikai és Könyvtári Szövetség szervezésében az Összefogás a könyvtárakért országos programsorozat keretében Kapuváron is tartalmas programok várják az érdeklődőket.

Németh Sándor könyvtárvezető tájékoztatása szerint a jövő héten a kapuvári bibliotékában Pölöskei Sándor nyugalmazott iskolaigazgató mutatja be a Piros-fehér mezes fiúk című helytörténeti kiadványát, mely a kapuvári labdarúgás történetét dolgozza fel. Nagy László, a Fertő–Hanság Nemzeti Park munkatársa tart előadást a természet- és környezetvédelem új lehetőségeiről, a különböző EU-s pályázati lehetőségekről és a turizmus fejlesztéséről. Az általános iskolások részére könyvtárhasználati vetélkedőt szerveznek, a hét programját az óvodások és a kisiskolások játszóházi programja zárja, melyen termésbábokat készíthetnek az érdeklődő lurkók.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hanság-árkolás mosolygó elvtársakkal

Nagy elhatározás született negyvenhét évvel ezelőtt az akkori ifjú és idősebb kommunista fejekben:… Tovább olvasom