Kisalföld logö

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -8°C | 2°C Még több cikk.

Országosan is kiválóan teljesítő diákok

A Szakma Kiváló Tanulója Verseny országos döntőin a 2010/2011-es tanévben a kapuvári Berg Gusztáv Szakiskola diákjai az intézmény történetében egyedülálló sikereket értek el.
Kiváló teljesítményének köszönhető eredményével hat tanuló szerzett szakmunkás-bizonyítványt az országos döntőkön.

A kapuvári Berg Gusztáv Szakiskola diákjai az intézmény történetében egyedülálló sikereket értek el.

A Budapesten megrendezett Szakma Sztár Fesztiválon a Szakma Kiváló Tanulója Verseny országos döntőjét harmincegy szakmában rendezték meg, mely több mint kétszázötven versenyző részvételével zajlott. Nagy Tamás géplakatos és Szabó Krisztián kőműves a dobogó harmadik fokára állhatott, Kapui Attila géplakatosszakmában országos ötödik helyezést ért el. Szigetvölgyi Evelin fodrászszakmában országos tizedik helyezést ért el, az iskolából elsőként jutott országos döntőbe fodrász versenyző.

A Magyar Agrárkamara által szervezett versenyek közül két szakmában voltak érdekeltek a berges diákok, a pék-, valamint a húsipari termékgyártó szakmákban. – Kijelenthetjük, hogy mindkét szakmában csodálatos eredményt értek el tanulóink, tovább öregbítve ezzel mind iskolánk, mind városunk hírnevét is – kommentálta a sikereket Nagyné Szabó Nikolett intézményvezető.

Berta Csaba a kapuvári iskolában megrendezett pék Szakma Kiváló Tanulója Verseny országos döntőjén ötödik helyezést ért el, s a legjobb szóbeli felelet különdíját is megkapta. Fodor Szabolcs a Kunhegyesen megrendezett húsipari termékgyártó Szakma Kiváló Tanulója Verseny országos döntőjén második helyezést ért el és a legjobb termékgyártó különdíját is elnyerte.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csorna 40: ünnepélyes megnyitó

Május 5-én, csütörtökön este hat órakor a Városi Művelődési Központban nyitják meg ünnepélyesen a… Tovább olvasom