Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Önként feladta magát a betlehem rongálója

Kapuvár - Csütörtöki számunkban „Megrongált betlehemek" címmel közölt lapunk egy írást, miszerint akkor még ismeretlen tettesek január elsején éjjel ellopták, majd összetörték a kapuvári Fő téren kiállított betlehem kis Jézus figuráját.
Ahogy akkor Hámori György polgármester kijelentette, az anyagi káron kívül az erkölcsi kárt is jelentősnek tartja a figurát festő Ivánkovics Szabolcs személye miatt. Az önkormányzat feljelentése alapján rongálás vétsége miatt indult nyomozás a rendőrségen.

Csütörtök délután a kapuvári városházán és a helyi rendőrkapitányságon feladta magát egy tizenkilenc éves győri fiatalember, aki elmondása szerint lapunk cikke nyomán jutott arra az elhatározásra, hogy vállalja tettét a kapuváriak előtt. A rendőrségtől kapott információk szerint a fiatalember megbánta tettét, mint mondta, újév hajnalán mulatozás közben törték össze a figurát. A győri fiatalember mind a rendőrségen, mind az önkormányzatnál hangsúlyozta, beismeri és megbánta már tettét, az anyagi kárt megtéríti és vállalja az ügy minden következményét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megrongált betlehemek

Vélhetően január elseje éjjelén egyelőre ismeretlen tettesek ellopták, majd összetörték a kapuvári… Tovább olvasom