Kisalföld logö

2017. 11. 25. szombat - Katalin 4°C | 14°C Még több cikk.

Olvasóink biciklivel segítettek

Csorna - Olvasóink segítségével új biciklihez jutott a csornai Kovács család. Fiuknak, Józsikának kerékpárját nemrégen az iskola elől lopták el.

A Kisalföld múlt keddi számában közöltünk egy SMS-t, melyben egy háromgyermekes édesanya arról számolt be, hogy tízéves fiának ellopták kerékpárját. Kértük olvasóinkat, hogy akinek módjában áll, segítsen. Több felajánlás is érkezett szerkesztőségünkbe, a győri Farkas házaspár volt a „leggyorsabb".

Öröm volt: Kovács Józsefné, a Farkas házaspár és az ajándék, amit a kisfiú ez ellopott jármű helyett kapott.

Farkas László és felesége egy jó állapotú, csaknem új biciklit adott a csornai  Kovács családnak. A szállításkor az új tulajdonos iskolában volt, édesanyja vette át az ajándékot. Ezzel leginkább a kisfiúnak, Józsikának tették boldoggá a karácsonyi ünnepvárást, de szüleinek is. Kovács Józsefné, az édesanya elmondta: kisfia a névnapi és a húsvéti pénzéből spórolta össze a bicajra valót, amit aztán az iskola elől elloptak.
Farkas Lászlóék arról beszéltek, hogy egy barátjuk kerékpárja maradt rájuk, költözés miatt. Úgy gondolták, legjobb helyen ezentúl Kovács Józsikánál lesz a kétkerekű.

– Nagyon nagy örömet szereztek nekünk, hiszen a közeljövőben nem tudtunk volna másik biciklit venni Józsikának. Megígérem, hogy nagyon fogunk rá vigyázni – mondta Kovács Józsefné.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sok a panasz a fogászatokra

Kapuvári régió - A lakossági panaszok mellett a felügyeletet ellátó tisztiorvos is kifogásolta a… Tovább olvasom