Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Októberben a napelemgyárral foglalkoznak az elöljárók

Csorna képviselő-testületének 2015-ös munkaterve szerint októberben ad tájékoztatást cége fejlesztéseiről az Ecosolifer kft. ügyvezetője. Ugyanekkor lesz szó a városi elkerülő utakról is.

Decemberi ülésén fogadta el a város képviselő-testülete a 2015-re vonatkozó munkater- vét. Eszerint tíz rendes üléssel számol az új esztendőben a plénum, a helybelieket pedig májusban várják közmeghallgatásra. Januárban a fizetőparkolókkal foglalkozó rendelet módosítása szerepel napirenden, illetve a helyi kitüntetésekről szóló rendeletet vizsgálják felül.

Februárban a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségről lesz beszámoló és a költségvetésről tárgyalnak. Márciusban a város rendőrkapitánya számol be a közbiztonság helyze- téről, valamint lakáskoncepciót fogad el a testület.

Áprilisban a kapuvári katasztrófavédelmi kirendeltség munkáját értékelik és zárszám adási rendeletet alkotnak. Ugyanekkor lesz szó a Csornahő kft. és a Vilmos Park kft. tevékenységéről is. Májusban a civil alap által támogatott civil szervezetek működéséről kerül jelentés a testület elé. Beszámolót hallgatnak meg a közterületi ellenőrzésről, a mezőőrök munkájáról, és döntenek helyi kitüntetésekről.

Júniusban az önkormányzati óvoda szakmai beszámolóját ismerik meg a képviselők, illetve a Timaffy László Alapfokú Művészeti Intézmény és a Pántlika néptáncegyüttes tájékoztatóját. Augusztusban a tervek szerint nem lesz testületi ülés.

Szeptemberben a Margit Kórház működése és fejlesztése is téma lesz. Októberben az elképzelések szerint az Ecosolifer kft. fejlesztéseiről tájékoztatja a testületet Haidegger Ákos ügyvezető. Ugyanekkor az M85-ös és M86-os utak Csornát elkerülő szakaszának építéséről is szó esik. Novemberben a Városi Művelődési Központ és Könyvtár vezetője tesz jelentést munkájukról, ugyanígy a Szociális és Gyermekjóléti Központ vezetője is. Decemberben a 2016-os munkatervet fogadják el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újévi koncert a Rubato zenekartól

A Rubato Band zenekar adott újévi koncertet a csornai Városi Művelődési Központban január elsején. Tovább olvasom