Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Off-road a csermajori bányában

A szombati csermajori futamokkal ért véget a vitnyédi Kisalföld off-road. Az utolsó nap feladatait csaknem ötven autó teljesítette. A látványos futamokon borulások is voltak.

A szombati futamokkal ért véget a negyedik alkalommal megrendezett vitnyédi Kisalföld Off-road Verseny. A kedden kezdődött versenyek utolsó napján csaknem ötven autó teljesítette az utcai, normál és extrém kategóriákat. A csermajori bánya néhol öt-tíz méter magas partszakaszain több autó is felborult, ám a távot minden induló teljesítette.

A látványos versenyeken az extrém kategóriát végül a komáromi Farkas László, a normál kategóriát a budapesti Kőrösfalvi Zoltán nyerte meg. Utcai kategóriában a fővárosi Hencz László bizonyult a legjobbnak, a túra kategóriában pedig, idén negyedik alkalommal, a Kocsi Attila–Krautheim Miklós páros vitte el az első helyezettnek járó trófeát.

Az egyhetes viadal szervezője, Tóth István elmondta: a csermajori bánya futamai egyre több nézőt vonzanak Vitnyédre, reményeik szerint jövőre szintén megrendezik az off-road viadalt a rábaközi kisközségben. Hangoztatta azonban: az autósportok szerelmesei júliusban sem maradnak verseny nélkül, a hónap végén Vitnyédre látogatnak a Dakar sztárjai – köztük Palik László is –, akik egy többnapos, hivatalos terepraliversenyen mutatják be tudásukat a kíváncsi rábaközieknek.

Turbók Attila

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Irányok, tilalmak

A közeljövőben Csorna több pontján is változik a közlekedés rendje. A változásokat folyamatosan… Tovább olvasom