Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Nyolcvan kiállító az expón

Nyolcvan kiállító részvételével, megyezászló átadásával és Biró Péter polgármester megnyitójával kitárta kapuit a VII. Hanság Expo Kapuváron.
A polgármester beszédében az andaui (Ausztria) és az erdélyi vendégeket is köszöntötte. Bár az első napon szinte trópusi kánikula fogadta a vásár látogatóit, így is szépszámú néző volt kíváncsi a cégek és vállalkozások bemutatójára. A szervezők a legszínvonalasabb kiállítókat oklevelekkel és díjakkal jutalmazták.

Így a vásár nagydíját a Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet kapta, valamint különdíjban részesült a Kis-Rába Menti Takarékszövetkezet is. A kereskedelmi és iparkamara a kapuvári Diadal zrt. munkáját tartotta kiemelésre méltónak, a megyei önkormányzat pedig a Provertha zrt.-t díjazta.

Elismerést kapott még a helyi Németh villamossági szakbolt, valamint oklevéllel jutalmaztak több más vállalkozást. Innovációs díjban a békéscsabai Szombati János részesült. A vás ár szervezői hétéves munkájáért külön jutalomban részesítették az expó helyszínét adó Berg-szakiskola igazgatóját. A tegnap délután programjába még a kamara által szervezett befektetési konferencián vitatták meg Kapuvár hosszú távú lehetőségeit, különös tekintettel a gyógyturizmusra, mint a város kitörési pontjára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mégis újraindul a kapuvári polgármester

Biró Péter, Kapuvár polgármestere úgy véli, a helyi politika érdekcsoportok áldozatául esett. Tovább olvasom